Calendar Icon

Статті

«Еско-Північ» фірма олігарха Злочевського зникла зі справи про ухилення від сплати податків «Еско-Північ» фірма олігарха Злочевського зникла зі справи про ухилення від сплати податків
12.03.2024 09:19
Андрей Вышинский , «Facenews»

ТОВ «Енерго-Сервісна компанія «Еско-Північ», котра входить до Burisma Group газового олігарха Миколи Злочевського, зникла зі справи про ухилення від сплати податків. Про це редакція 368.

Британія та Україна підпишуть пакт про безпеку: як це вплине на південний фронт Британія та Україна підпишуть пакт про безпеку: як це вплине на південний фронт
23.12.2023 15:52

Згідно з меморандумом, Британія буде зобов'язана підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії.

"Села заміновані, жителі – у заручниках": що відбувається на окупованій Кінбурнській косі "Села заміновані, жителі – у заручниках": що відбувається на окупованій Кінбурнській косі

Що зараз відбувається на окупованій Кінбурнській косі? Чи важко її звільнити від російських військ і що для цього потрібно? Як живе Очаков, який окупанти обстрілюють із Кінбурнської коси майже щодня?.

Скористались війною: Xpark, який у топ-10 вейкпарків світу, рейдери намагаються довести до банкрутства (відео) Скористались війною: Xpark, який у топ-10 вейкпарків світу, рейдери намагаються довести до банкрутства (відео)
18.10.2023 12:04
Юрій Зозуля, «Facenews»

Від болота до найбільшого активпарку Європи. Історія Xpark 2002-2023

У Грозі досі шукають дітей, з’являються нові моторошні подробиці і відео У Грозі досі шукають дітей, з’являються нові моторошні подробиці і відео
06.10.2023 12:48

Кількість загиблих внаслідок вчорашнього удару по Грозі на Харківщині зросла до 52.

"Горіть в пеклі!": від усіх спортивних федерацій вимагають скасувати рукостискання між українцями і окупантами "Горіть в пеклі!": від усіх спортивних федерацій вимагають скасувати рукостискання між українцями і окупантами
28.07.2023 13:23

Українська стрічка Facebook заповнена подяками Ользі Харлан та засудженням International Fencing Federation - Міжнародної федерації фехтування. По факту, FIE не є незалежною та міжнародною, адже керується з Москви і робить все для знищення фехтування як Олімпійського виду спорту.

Як бізнес братів Клюєвих викачує гроші з українського бюджету під час війни Як бізнес братів Клюєвих викачує гроші з українського бюджету під час війни
13.06.2023 20:18
Вікторія Семченко, «Антикор»

Вже 9 років Україна потерпає від військової агресії россії. Пішов другий рік повномасштабної війни, яку московіти принесли на нашу землю. Щоденно гинуть люди, руйнуються житлові будинки, дитячі садочки, лікарні, нищаться підприємства та економіка України загалом.

Президент НОК Гутцайт зайняв проросійську позицію і почув у відповідь: "Це політичне бл*дство", "Мерзенна душонка" Президент НОК Гутцайт зайняв проросійську позицію і почув у відповідь: "Це політичне бл*дство", "Мерзенна душонка"
18.03.2023 16:07

Зате вишиванку одягає і Герб України тримає біля серця. "Ви або хрестик зніміть, або труси одягніть" (с).

"Консерви" в українській музичній освіті: на Майдані у Києві мітинг через консерваторію Чайковського (відео) "Консерви" в українській музичній освіті: на Майдані у Києві мітинг через консерваторію Чайковського (відео)
16.03.2023 15:14

Раніше викладачі консерваторії заявляли, що керівництво заробляє китайські гроші на імперських наративах, пов’язаних з іменем Чайковського. Саме через гроші заклад досі не дерусифікували.

"Я аж крикнула: «Саша!»": мати жорстоко страченого бійця поділилася чутливими спогадами про сина (відео) "Я аж крикнула: «Саша!»": мати жорстоко страченого бійця поділилася чутливими спогадами про сина (відео)
09.03.2023 15:52
Денис Шапошніков, «UA: Суспільне мовлення»

"Я аж крикнула: «Саша!»": мати Олександра Мацієвського впізнала свого сина на відео росіян з його розстрілом. 2023 року відбувся обмін тілами загиблих військовослужбовців.

На порталі «Поряд», де допомагають жертвам окупації, розігрують лоти зі знаменитостями (відео) На порталі «Поряд», де допомагають жертвам окупації, розігрують лоти зі знаменитостями (відео)
28.02.2023 10:57

Волонтерство без посередників на порталі «Поряд»: як допомогти постраждалим від російської агресії і подати запит самим постраждалим.

Washington Post: "У війні Росії проти України настає переломний момент, далі Києву буде гірше" Washington Post: "У війні Росії проти України настає переломний момент, далі Києву буде гірше"
14.02.2023 11:44

Американське видання повідомляє, що чиновники адміністрації США дедалі ясніше заявляють українській владі, що у війні настає вирішальний момент, і Збройні сили України мають забезпечити якомога більші успіхи на полі бою, доки вони отримують великі обсяги західної допомо

Землетрус у Туреччині: сейсмологи пояснили, чому він був таким сильним, і до чого готуватися в майбутньому Землетрус у Туреччині: сейсмологи пояснили, чому він був таким сильним, і до чого готуватися в майбутньому
07.02.2023 12:54
Gloria Dickie, «Reuters»

Землетрус магнітудою 7,8, який стався в Туреччині та Сирії, ймовірно стане одним з найбільш смертоносних в цьому десятилітті. Сейсмологи припускають, що сейсмічна активність в цьому регіоні збережеться ще деякий час, а кількість жертв може обчисляться десятками тисяч.

"Якби не він, Київ, швидше за все, був би взятий": Буданов про того, хто попередив про плани Путіна захопити Київ "Якби не він, Київ, швидше за все, був би взятий": Буданов про того, хто попередив про плани Путіна захопити Київ
19.01.2023 17:08
Бретт Форрест , «The Wall Street Journal»

Застрелений на початку повномасштабної війни Денис Кірєєв, якого Служба безпеки України називала зрадником, напередодні вторгнення Росії попередив українську розвідку про план Москви захопити Київ.

Binance
Стрічка новин