Calendar Icon

Головні новини

Прорив добровольців через кордон РФ: озвучено загальні втрати армії окупантів і мародерів Прорив добровольців через кордон РФ: озвучено загальні втрати армії окупантів і мародерів
18.03.2024 17:05

Легіон "Свобода Росії" заявив, що на території Бєлгородської та Курської областей РФ ліквідовано понад 600 кремлівських окупантів. "За кілька днів проведення обмеженої військової операції на території Бєлгородської та Курської областей проти путінських військ наш супр

У військову частину в "Придністров'ї" прилетів дрон-камікадзе, був вибух і пожежа (відео) У військову частину в "Придністров'ї" прилетів дрон-камікадзе, був вибух і пожежа (відео)
17.03.2024 17:08

Військова частина у невизнаному "Придністров'ї" атакована дроном-камікадзе. Так зване міністерство держбезпеки Придністров'я повідомляє, що внаслідок влучання дрону прогримів вибух і сталась пожежа.

Польські фермери 4 дні блокуватимуть кордон з Німеччиною Польські фермери 4 дні блокуватимуть кордон з Німеччиною
17.03.2024 15:41

Польські фермери оголосили блокування польсько-німецького прикордонного переходу у Швєцко біля Франкфурта-на-Одері. Акція польських фермерів на кордоні Польщі та Німеччини розпочнеться вдень у неділю, 17 березня, і триватиме чотири дні.

Дві ракети "Іскандер" прилетіли по Миколаєву, пошкоджено багато будинків і автівок (відео) Дві ракети "Іскандер" прилетіли по Миколаєву, пошкоджено багато будинків і автівок (відео)
17.03.2024 15:27

Сьогодні після 14:00 у Миколаєві було два прильоти балістикою. Станом на 15:00 відомо про 5 травмованих людей у стані середньої важкості після удару "Іскандерами". Ракети випустили з того ж самого місця, що й під час обстрілу Одеси 15 березня.

Німецькі спецслужби розповіли, коли і як Росія планує напасти на НАТО Німецькі спецслужби розповіли, коли і як Росія планує напасти на НАТО
17.03.2024 13:16

Німецькі спецслужби підготували для уряду аналіз загрози з боку Росії, який прогнозує, що починаючи з 2026 року Кремль може напасти на територію країн-членів Альянсу.

У Бєлгороді посилюється паніка через вибухи та дрони-камікадзе: приліт по ЖК, мертві росіяни (фото, відео) У Бєлгороді посилюється паніка через вибухи та дрони-камікадзе: приліт по ЖК, мертві росіяни (фото, відео)
14.03.2024 16:51

У Бєлгороді та Бєлгородському районі рф не стихає сирена, приблизно о 15:45 у місті знову було чути потужні звуки вибухів. Місцеві ЗМІ повідомляють про приліт артилерії по житловому комплексу у селищі Бєловське Бєлгородській області.

Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила подію, після якої РФ не обстрілюватиме ракетами Україну Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила подію, після якої РФ не обстрілюватиме ракетами Україну
14.03.2024 15:48

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова вважає, що останній масований ракетний удар по Україні станеться тоді, коли у Кремлі помре хтось із високопосадовців.

У Каховське водосховище повертається вода У Каховське водосховище повертається вода
14.03.2024 15:28

До Каховського водосховища знову почала повертатися вода. За останніми супутниковими знімками можна побачити, що значна частина раніше висушеної території колишнього водосховища наразі занурена під воду.

"Стиснення до кордонів 1471 року": експерт переконаний, що саме так закінчиться війна в Україні "Стиснення до кордонів 1471 року": експерт переконаний, що саме так закінчиться війна в Україні
13.03.2024 12:30

Переговори з Росією будуть у будь-якому разі, адже кожна війна закінчується на папері. При цьому наразі ситуація на фронті в Україні не дає змоги робити якісь прогнози щодо термінів завершення війни.

Європа має готуватися до катастрофічних катаклізмів, загинуть сотні тисяч людей, - учені Європа має готуватися до катастрофічних катаклізмів, загинуть сотні тисяч людей, - учені
13.03.2024 10:30

Країнам по всій Європі слід підготуватися до катастрофічних ризиків, починаючи від повеней і закінчуючи смертоносними хвилями спеки, оскільки зміна клімату зачепить економіку і суспільство вже в цьому столітті.

Польські фермери повністю перекрили рух вантажівок на чотирьох напрямках: кордон заблокований Польські фермери повністю перекрили рух вантажівок на чотирьох напрямках: кордон заблокований
12.03.2024 14:54

На кордоні польські фермери повністю перекрили рух вантажівок з України до Польщі за напрямками пунктів пропуску "Шегині", "Ягодин", "Угринів" та "Устилуг". Про це розповів представник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

У військово-транспортного літака рф відпав двигун: Іл-76 впав на цвинтар, 15 росіян згоріли (відео) У військово-транспортного літака рф відпав двигун: Іл-76 впав на цвинтар, 15 росіян згоріли (відео)
12.03.2024 13:13

Військово-транспортний літак Іл-76 впав в Іванівській області рф і згорів. Борт наполовину зруйновано. За різними даними росЗМІ, на борту було 12 чи 15 осіб (нібито 8 членів екіпажа та 7 пасажирів).

Москва готується до депортації українців на окупованих територіях, – британська розвідка Москва готується до депортації українців на окупованих територіях, – британська розвідка
11.03.2024 16:52

Росія може розпочати депортацію українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях і відмовляються брати російський паспорти. "У квітні 2023 року президент Росії Володимир Путін видав указ, згідно з яким мешканці тимчасово непідконтрольних територій, які від�

Загинув у боротьбі проти ворожих ДРГ: Захиснику Сергію Третяку просять присвоїти звання Героя України (фото) Загинув у боротьбі проти ворожих ДРГ: Захиснику Сергію Третяку просять присвоїти звання Героя України (фото)
11.03.2024 14:37

На сайті президента України з’явилась петиція щодо присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) Захиснику Сергію Третяку. Сергію навіки залишиться 30 років.

Окупанти наростили застосування боєприпасів з отруйною речовиною: що відомо Окупанти наростили застосування боєприпасів з отруйною речовиною: що відомо
10.03.2024 16:15

Російські окупанти активніше почали застосовувати боєприпаси з отруйною речовиною, особливо в Запорізькій області. Про це сказав спікер оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" – офіцер Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.