xcounter
Calendar Icon

Зброя, годинники та чверть мільйона доларів готівки – Костянтин Бриль оприлюднив е-декларацію

23.05.2017 22:36
Анатолій Остапенко, «Bihus.info»

​Після звільнення з лав СБУ голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль оприлюднив електронну декларацію.

За минулий рік він задекларував 269 тисяч гривень зарплати - 78 тисяч в СБУ, та 191 тисячу – на посаді голови Запорізької ОДА.

З нерухомості Костянтин Бриль володіє двома будинками загальною площею 800 квадратів. Ще один будинок в селищі Велика Каратуль площею 318 квадратів належить дружини Костянтина Бриля Майї.

Неповнолітня донька пана Бриля Валерія володіє квартирою в Києві площею 76 квадратних метри та гаражем. Її старша сестра Христина теж має нерухомість в столиці – їй належить квартира площею 151 кв метр.

Голова Запорізької ОДА задекларував коштовну зброю: Blayzer R93 300, Win Mag №89424, Карабін Допельбюкс Дрилинг №12/76-30.06.261628, Карабін SPL-300 бки 140470 та Карабін Prehtel 30.06 №9863.

З транспортних засобів Костянтин Бриль задекларував автомобілі Wolksvagen Caddi та Toyota Camry, причіп WORTHINGTON WT48 та мопед RF150S-7.

17 березня саме на цьому Wolksvagen Caddi приїхав охоронець Бриля, який напав на знімальну групу "Наших грошей” під час зйомок сюжету.

У дружини голови ОДА Майї Бриль є водний засіб BRP та причіпи 3-EZWV-1000NB і KHOTT 91A.

Також Костянтин Бриль вніс в електронну декларацію телефон Vertu Signature, два годинники Vasheron Constantyn, годинник Breguet та Ulysse Nardin.

Дружина Костянтина Бриля зберігає 250 тисяч доларів та 800 тисяч гривень готівкою. Також вона володіє часткою в ТОВ “Переяслівський мисливський двір” та ТОВ “Мисливські стежки”.

Згідно з декларацією чоловіка, минулого року Майя Бриль нічого не заробила.

Зазначимо, що раніше Костянтин Бриль не публікував декларацію, аргументуючи це своєю “службою” в СБУ.

А заможний стиль життя родини пояснював заробітками від 3 років служби у ГДР.

Нагадаємо, на початку квітня "Наші гроші" з'ясували, що діти Костянтина Бриля відпочівають на найдорожчих курортах світу та купують речі люксових брендів. Про це йдеться в розслідування Анатолія Остапенка "Дитячий світ".

Доньки Костянтина Бриля хизувались в соціальних мережах фотографіями відпочинку у Маямі, Куршевелі, на Лазурному узбережжі та Мальдівах. А молодша донька Валерія вчиться в елітній “Новопечерській школі”. Рік навчання в учбовому закладі коштує майже річну заробітну плату Костянтина Бриля - 10 тисяч доларів.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини