xcounter
Calendar Icon

Черговий зашквар: Human Rights Watch звинуватили Україну у використанні мін, а на мапі вказали Крим російським

31.01.2023 12:08 (Оновлено 02.02.2023 в 11:55)

Щойно Human Rights Watch опублікували доповідь, в якій звинуватили Україну у використанні мін. На додаток запостили карту України, де Крим, чомусь, є територією росії, але потім швидко видалили це.

Стосовно доповіді я хочу сказати найголовніше:

УКРАЇНА НЕ МОЖЕ БУТИ ВИННОЮ НІ В ЧОМУ, БО ЦЕ НЕ МИ НАПАЛИ, А НА НАС.

По своїй роботі в ПАРЄ я часто зіштовхуюсь з екологічними активістами. От у них є теза: нам треба рятувати планету. Треба закрити вугільні шахти, треба закрити всі виробництва і рятувати планету. І вони протестують в Німеччині, Австрії, Польщі, Великій Британії, Франції, Бельгії. Блокують виробництва, закривають цілі заводи, змушують місцевих політиків закривати цілі галузі і так далі.

І наче: ну вони ж праві? Треба рятувати планету. Так. Але на планеті крім Німеччини та Франції є Китай, росія і ще дуже багато країн, які бачили ці кліматичні норми в одному місці.

І які використовують цих активістів для послаблення інших держав та конкурентів. І от якщо ви бачите, як в Німеччині закривається завод, то цей завод дуже скоро відкривається в Китаї чи в якійсь іншій більш «не кліматичній» країні.

Те ж саме і тут.

Ми винні в тому, що задіяли міни. А росіяни — не винні в тому, що захопили Ізюм. І я хочу зауважити, що Human Rights Watch потрапили в Ізюм лише після його звільнення нашими військами. І ось ця організація робить вигляд, що робить важливу роботу. Вчить нас демократії та законів.

Я уявляю, як вони зараз сидять пишаються і кажуть один одному, що вони стоять на стороні справедливості, але по факту, ось такі доповіді, ось такі доклади, ось такі наративи — це просто ще одна ракета випущена в Україну, просто тепер не з росії, а з Заходу. І ті, хто писали цю доповідь так само винні в крові українців, як і росіяни.

В кінцевому випадку ми переможемо. Ми вистоїмо. А от всіх ворогів не забудемо.

Читайте також: "Якби не він, Київ, швидше за все, був би взятий": Буданов про того, хто попередив про плани Путіна захопити Київ
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини