xcounter
Calendar Icon

​Зрада-3 або новий план миру на Донбасі

05.09.2016 10:57
Вадим Денисенко, «Facebook»

Я до глибини душі обурений, що після заяви Штайнмаєра про те, що готується новий план миру на Донбасі український фейсбук не почав кричати про зраду, а одне відоме видання не написало статтю на пару шпальт про черговий варіант “плана Мореля”.

Отже, міністр закордонних справ Німеччини (за версією українського сегмента ФБ ярий русофіл) заявив, що готується новий мирний план на Сході України, який розробляє ОБСЄ (також виключно проросійська організація, як ви самі розумієте). Деталі плану стануть відомі за кілька тижнів, що само по собі насторожує, бо саме так, в кулуарних домовленостях, Європа здає Україну.

Паралельно, протягом останніх двох тижнів тільки лінивий не кричав, що Меркель, Оланд і хтось там іще говоритимуть про Україну з Путіним, але без нас на полях самміту G-20. А це також зрада. Про те, що подібні переговори тривають протягном останніх двох років ніхто не згадує.

Ну і звичайно ж, всі активно обговорювали заяву Путіна про те, що він виходить з нормандського формату і переходить до двосторонніх переговорів, що в свою чергу означає, за версією зрадофілів автоматичну капітуляцію всіх і вся (тут якраз в нагоді став Кравчук, який заявив, що треба самим відмовитися від міжнародних форматів і упросити Путіна, щоб той почав переговори з Порошенком).

Весь цей набір примітивізму – це те, в чому живе пересічний зрадофіл. А тепер давайте розберемося, що насправді відбулося на G-20.

1. Переможцем саміту виявився Ердоган, який піднявши ставки, зумів перехитрити і ЄС, і Путіна, і США. Переворот йому пробачили, курдів вбивати дозволили, зачистити кордон із Сирією ніхто не заважатиме.

2. Світ почав думати, як обмежити вплив найкрупніших компаній на світову економіку (років за п’ять рішення знайдеться).

Що наспраді хоче Штайнмаєр

План Штайнмаєра – це не зрада, це чергова спроба втягнути Путіна до нового колективного формату. По суті, це повторення всього того, що відбувалося протягом останніх двох років – європейці намагаються змусити Путіна взяти на себе хоч якусь відповідальність. Цей новий план приречений на провал по одній причині – Путін не хоче вести ніякого діалогу, ні двохстороннього ні багатостороннього. Недаремно, свою промову на саміті він почав з того, що “российская экономика сильна как никогда”. Він всім демонструє, що в нього все добре і плювати він хотів на санкції.

Проте, давайте згадаємо, що напередодні саміту США ввели нові санкції, які жорстко вдарили по Газпрому і європейці просто не зможуть заплющити на них очі.

В перекладі на людську мову план Штайнмаєра – це банальне затягування часу, яке не призведе ні до яких результатів, але дозволить виграти час.

Ну і нарешті про зраду Оланда:

Оланд має найнижчий рейтинг в історії керівників Франції і судорожно думає, що він має зробити, щоб хоч якось вирівняти ситуацію перед виборами. Тому він не знайшов нічого кращого ніж запросити Путіна. Чи буде після цього розворот на 180 градусів в питанні України? Станом на зараз ніщо на це не вказує. Як мінімум тому, що після цього від нього відвернуться останні його вірні виборці.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини