xcounter
Calendar Icon

Шахтарі і металурги окупованого Донбасу через блокаду залізниці масово беруть у руки зброю

16.02.2017 12:00
Тетяна Висоцька, «Facebook»

Це офіційне повідомлення української розвідки.

Шахтарі і металурги окупованого Донбасу через блокаду залізниці масово беруть у руки зброю і йдуть воювати проти України. Ні, це не маячня якогось міністра-недоучки, це офіційне повідомлення української розвідки.

Сьогодні рано вранці Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що «російське окупаційне командування скориставшись режимом припинення вогню (з 9 лютого ц.р.) нарощує боєздатність з’єднань і частин… за рахунок призову робітників підприємств вугледобувного комплексу, які залишилися без робочих місць внаслідок припинення поставок вугілля залізницею».

Уявляєте, людина тиждень сидить без роботи, а потім бере зброю і йде вбивати.

Звісно, думаю, що це вигадка, яка має на меті виправдати припинення блокади і продовження торгівлі з окупантами. Але ж зацініть, як креативно вони вигадують «оперативні повідомлення»!

Бо ж якщо це правда, то про жодну швидку ре-інтеграцію Донбасу в Україну після завершення війни не може бути й мови. Тільки довга, багаторічна процедура по аналогії з денацифікацією Німеччини після Другої світової. Арешти і осудження злочинців, табори для інтернованих (які в Німеччині існували з 1945 по 1950 рік). Насправді, так і треба зробити, якщо ми не хочемо після підписання «миру» якимось умовним Кучмою та Медведчуком у Мінську, ці милі безробітні робітники зі зброєю не з’явилися на наших вулицях.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини