xcounter
Calendar Icon

О конце бесплатного ТВ в Украине говорят как о конце света

27.02.2017 16:27
Виталий Куприй, «Facebook»

​Невдовзі близько 5 мільйонів українських телеглядачів можуть залишитися без телебачення!

На території нашої країни з липня 2017 року планується остаточно відмовитись від використання аналогового телебачення та повністю користуватись цифровим мовленням: план необхідних дій вже ухвалив Кабінет Міністрів.

Найбільш постраждають від цього незахищені верстви населення, які будуть позбавлені безкоштовного доступу до національних каналів при переході на цифрове мовлення. За оцінкою медіа груп, зона охоплення населення сигналом Т2 знаходиться в межах 80-85%.

Не менше 300 тисяч домогосподарств України не охоплені ані цифровим сигналом, ані кабельними операторами. В зоні ризику невеликі населені пункти, які віддалені від великих міст, а також прикордонні райони. Існуюча альтернатива для населення, де нема кабельного типу прийому це супутниковий сигнал і Т2. Проте 1000-2000 гривень на встановлення приймальних пристроїв для сільських жителів доволі непідйомна сума. Не кажучи вже про те, що супутник - це безконтрольне мовлення російських пропагандистських каналів ОРТ, РТР і НТВ!

Сьогодні весь ринок телевізійних послуг у цифровому форматі в Україні монополізований однією компанією – ТОВ «Зеонбуд». При цьому її власником є кіпрська компанія «Планбрідж лімітед», за якою стоять Рінат Ахметов, Дмитро Фірташ і Олександр Янукович. Це створює безпрецедентну загрозу нашій інформаційній безпеці в умовах військової агресії Російської Федерації, адже в будь-який момент агресор може відключити трансляцію телеканалів на території України!

До речі, про це я вже повідомляв під час комітетських слухань Верховної Ради 11 листопада 2015 року .

На жаль, влада так і не зрозуміла важливості проблеми, тому змушений вкотре нагадати їй про це!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини