xcounter
Calendar Icon

Бойовики Захарченка готуються до війнушки у Луганську

29.11.2017 16:30
АлексАлексей Чибисов, «24канал»

​Незважаючи на те, що військовий заколот у "ЛНР" пройшов успішно для терористів Корнета, бойовики "ДНР" все ж таки готуються до маленької та переможної війни на "іноземній" території.

У ніч на понеділок, 27 листопада, у Донецьку на двох військових складах вибухнули боєприпаси. Справа у тому, що, як і завжди, заряджені горілкою терористи вантажили БК для відправки у Луганськ.

Сталося це там, де дислокуються бригади "Пятнашка" та "Сомалі", частину з яких відправляли до "ЛНР" під час заколоту проти Плотницького.

Цікаво, що курляйтер Захарченко взагалі нічого не казав про те, як він ставиться до зміни керівництва зовсім не братської "республіки". То ж невідомо, яку сторону хотіли підтримати терористи "ДНР". Втім, треба виходити із кількох нюансів. По-перше, у Захарченка та Плотницького одні й ті самі куратори. По-друге, ватажок донецьких бойовиків тісно пов’язаний із Сурковим, як і відсторонений Коливан. Логічно дійти до висновків, що у "ДНР" хотіли розібратися із заколотниками, але команди на те не надійшло. Втім, купа бойовиків із Донецької області залишилася на Луганщині та може почати диверсії. Для цього близько 20 розвідників із шахтарської столиці зняли квартири у центрі Луганську. Їх дії традиційно записуватимуть на "українські ДРГ". Вкупі із тими проблемами, які Сурков залишив новій "владі" недореспубліки – вивезенням грошей для видачі пенсій та соцвиплат (мої джерела ц підтвердили), а також вщент зруйноване та розграбоване взагалі все – Пасічнику, Корнету та їх кураторам буде вкрай важко всидіти на троні.

Саме для цього Захарченко перекидає до Луганська боєприпаси. Без відома командирів ЗС РФ. Про те, що мова йде саме про диверсійні роботи, свідчить й те, що у "ДНР" перекидають не ракети для РСЗВ, а міни, гранати та вибухівку. Такий боєкомплект здетонував сьогодні. Під час вибуху загинуло двоє терористів. Пияниці не втримали ящики із небезпечним вмістом, то ж стався невеличкий бабах. У "Пятнашці" двох адептів "русского мира" відшкрібали по стінах.

Інша аналогічна подія сталася із "сомалійцями". Один бойовик кинув під ноги іншому гранату під час загрузки БК у вантажівку. Ці інциденти одразу ж засекретили, оскільки операцію намагалися тримати у тайні. Щоб не отримати по шапці від російських військових-командирів, а також щоб про це не дізналися у Луганську.

Не виключений варіант того, що Захарченко за підтримки помічника Путіна намагатиметься захопити владу у "ЛНР". Але це навряд чи буде зроблене військовим шляхом. Цьому передуватиме довга політична та інформаційна боротьба із звинуваченнями Пасічника у "роботі на СБУ" та у тому, що нові володарі трону не можуть навести порядок у "республіці".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини