xcounter
Calendar Icon

У Глухові назріває скандал: екс-регіонали збираються оголосити Мішелю Терещенку недовіру

07.02.2018 15:26
Олена Терещенко, «Facebook»

Вся надія на глухівчан та небайдужих людей, готових підтримати Мішеля Терещенка своєю присутністю. Інакше - реванш колишніх забезпечений.

Так, Друзі, Мышелю терещенко не часто звертається за фізичною підтримкою. Здається, такий день настав (за перепост величезна подяка)

9 лютого о 16.00 у приміщенні Глухівської міської ради необхідно зібратися всім небайдужим, щоб продемонструвати нашу громадянську позицію!

Можливо, вже в цей день, колишні регіонали оголосять Мішелю недовіру та замінять секретаря Глухівської міської ради. А поки що, вони залишають Глухів без затвердженого бюджету, сподіваючись на швидкий колапс міста...

Детальніше. Бюджет Глухова (на відміну від попередніх «темних часів» з мінусом у декілька мільйонів, коли крали все підряд) зараз переповнений. І це бюджет розвитку з прекрасною програмою.

Колишні регіонали в Глухівській міській раді (воля народу + БПП + Укроп) знають, якщо цей бюджет буде проголосований, Глухів зазнає неймовірних змін і їм вже ніколи не взяти реванш! Більш того, вони взагалі не збираються голосувати за будь-який бюджет без виконання їх корупційних умов. Мета одна- спрямувати здобуті бюджетні кошти у невизначених напрямах, щоб глухівчани і не здогадалися, що щось змінилося...

Тому регіонали, активно як ніколи, шантажем або підкупом, вибивають депутатів із колишньої так званої «демократичної коаліції». Використовуючи при цьому навіть НАЦІОНАЛЬНУ ПОЛІЦІЮ!

Наприклад, одна депутатка замість сесії, що мала відбутися о 17.00 в суботу, була терміново, під погрозами звільнення, викликана на роботу у місцеву поліцію. Факт перешкоджання депутатській діяльності та заполітизованість правоохоронних органів очевидна.

Найближчим часом готується вихід з «демократичної коаліції» цілої фракції (яка утворилася шляхом отримання відповідної франшизи та, скоріш за все, діє всупереч партійній позиції) Дані персоналії, скоріш за все, відразу не перейдуть до регіоналів, але голосувати будуть разом з ними. Так само «загубилися» ще декілька депутатів, які взагалі перестали з‘являтися під різними вигаданими приводами на сесіях.

Тому вся надія на глухівчан та небайдужих людей, готових підтримати Мішеля Терещенка своєю присутністю.

Інакше - реванш колишніх забезпечений. При повній підтримці їх правоохоронцями та іншими органами влади на обласному та національних рівнях, це не дивно: правопорушники, що мають нести відповідальність за порушеними та не порушеними кримінальними провадженнями через заподіяння бюджету мільйонних збитків, спокійно продовжують займатися своїми справами й плести своє злочинне павутиння!

Звернення Мішеля розміщено нижче, в коментарі (FB чомусь в текст його не вставляє). Поширення цієї інформації - також суттєва допомога, оскільки Мішель знаходиться в постійному інформаційному вакуумі - регіонали навіть його газету Міського голови підробляють. Також за підтримки поліції.

Чому доля Глухова важлива для всієї держави? Це прикордонне місто, в минулому гетьманська столиця, де ПОЧИНАЄТЬСЯ Україна. Глухів зараз є форпостом боротьби за ідеали нашої Революції Гідності, шаленому спротиву всій існуючій досі системі, за яким уважно слідкують в усіх куточках світу.

Ви також понад 2 роки спостерігали, підтримували, допомогали, а Мішель, в межах наданих йому повноважень міського голови, робив все можливе і навіть неможливе для змін цієї ганебної системи. Він не прийняв жодного з її правил, хоча купа різних «радників» намагалася схилити на різні «домовленості». І він ніколи не здавався і не збирається цього робити. Але тепер - все в руках людей.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини