xcounter
Calendar Icon

Чи розгориться в Україні війна після Томосу?

03.10.2018 16:28 (Оновлено 03.10.2018 в 16:29)
Алексей Чибисов, «24канал»

​Як тільки питання отримання автокефалії українською церквою стало вирішеним, російські попи та працюючі на Кремль політики одразу пообіцяли зі зброєю захищати Лаври та монастирі.

Днями із подібним закликом готуватися до війни виступив намісник Свято-Успенської Почаївської Лаври митрополит Володимир. Той самий, що у 2014 році, до захоплення Слов'янська, розміщував озброєних терористів у своїх монастирях.

Саме цей куратор численних попів-кулеметників та священиків-навідників на Донбасі розповів про "обов'язок православних християн захищати лавру". При цьому ФСБшний прихвостень припустився величезної помилки, відмітивши, що зруйнувати церкву планують "онуки Леніна за духом", чим одразу викликав бунт серед адептів "Новоросії", адже Леніна на Донбасі поважають як святого. Як же можна було казати про те, що "бандюки-більшовики" церкви руйнували?! Словом, пропагандистська помилка вийшла чимала.

Втім, що буде після отримання Томосу, треба розглядати взагалі у іншій площині. Звісно, до всіх трьох лавр окупанти та колаборанти одразу ж звезуть величезну кількість напівбожевільних "бєрсєрків" – бабусь, які будуть готові гризти всіх зубами, а також кілька тисяч агресивних молодиків.

Не можна виключати й пікети переодягнених у "націоналістів" адептів "русского мира" для відтворення кривавих подій на телебаченні. Але чи можлива справжня війна, яку РФ розв'яже через релігійний розкол у суспільстві? Поки що відповідь однозначна – ні.

Росіяни наразі не створили нічого для активних бойових дій ніде, окрім Криму та Донбасу. Звісно, на фронті через автокефалію ситуація погіршиться серйозно. Але ж нічого не вказує на підготовку до широкомасштабних наступів. На кордоні із Україною поки немає ознак розгортання батальйонно-тактичних угрупувань ворога, а для атаки на позиції ЗСУ із проривом та просуненням армії окупанта на вільні міста Росія на Донбасі не має достатньо сил.

Але збільшення кількості обстрілів однозначно буде. Як і спроби здійснити теракти у тому ж самому Києві. Росія намагатиметься показати світові, що Київ немовби утискає церкву та вірян, а ті – гинуть заради УПЦ МП.

Чи повірять Кремлю десь у цивілізованих країнах світу? Ні. Але ж засуджувати українську владу обов'язково будуть ті ж самі угорці, італійці, частково німці та інші політики, яких давно купили росіяни. Ця ситуація може змінитися, але ж про можливий наступ та підготовку провокацій керівництво держави обов'язково знатиме заздалегідь. Так що, нам залишається лише чекати на Томос та вигнання гундяєвських чортів. А також зберігати спокій, чистити кулемет та сподіватися на бездоганну роботу СБУ.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини