xcounter
Calendar Icon

Дев'ять висновків після вибухів в Ічні

10.10.2018 15:20 (Оновлено 10.10.2018 в 15:22)
Алексей Кафтан, «Facenews»

З влади видачі нема, тож на зорепад можете не розраховувати.

Ну що ж, після підбиття перших підсумків стало цілком очевидно, що

1. Вибухатиме й надалі, причому "рука Москви" прикриватиметься службовою недбалістю й крадійництвом, а ті, своєю чергою, прикриватимуться "рукою Москви"

2. Нам на фіг не потрібне розслідування: всі й так усе знають. Вітаю, вкотре доведено тезу щодо постправди: істина не має значення, має значення лише відповідність нової інформації вашим переконанням.

3. Хардкорний популізм - єдиний спосіб функціонування і влади, й опозиції в Україні. І цей момент паплюжить саму суть виборчого процесу. Адже кожен по факту роздає гречку - як не фізичну, то метафоричну. Тепер найпопулярніший її сорт називається "Безпека".

4. Чекаємо на лавину інформації та "інформації" щодо якості українських боєприпасів, схем утилізації та закупок за кордоном нових партій боєприпасів "за космічними цінами" - причому маніпулятивна складова в них у рази перевищуватиме інформативну.

5. Почнуть просувати тезу, що "нам треба як у Штатах" - себто, віддати охорону складів на аутсорсинг "перевіреним міжнародним компаніям".

6. Наші очільники почнуть махати перед носом ЄС стосами фоток зі згарища й будити сумління європейців, які притримують гранти на утилізацію. З сумнівним, зрештою, успіхом.

7. Кошторис відновлення пошкоджених об'єктів і будинків буде в рази завищений, та компенсації постраждалим будуть і мінімальними, і невчасними, і безсоромно бюрократизованими.

8. Почнеться чергова кампанія під гаслом "Ми самі маємо себе забезпечити" - йтиметься, звісно, про необхідність у найкоротші терміни налагодити власне виробництво усієї номенклатури боєприпасів. Результатом цього лобіювання з великою долею ймовірності стане реалізація схеми "свій до свого по своє".

9. З влади видачі нема, тож на зорепад можете не розраховувати. Хоча стрілочника показово покарають, надавши чи то можливість, чи то гарантію поновлення через суд.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини