xcounter
Calendar Icon

Новий 2019 рік: що Жовта свиня нам готує

19.12.2018 12:27 (Оновлено 19.12.2018 в 12:29)
Олена Кузьмич, «ТСН»

Це універсальний прогноз і поради для усіх знаків зодіаку, які допоможуть пережити наступний рік якнайкраще.

2019-й — це рік Жовтої земляної свині за Східним календарем. У цьому блозі йтиметься не про те, що, приміром на Овнів чекатиме шалене кохання, а Стрільців — нова робота. Це буде універсальний прогноз для усіх знаків зодіаку. Щоб залучити у життя позитивні зміни, врахуйте, що земля — стихія "господарки" цього року — одна із найважливіших стихій, яка дарує силу і шанс поліпшити своє життя.

ФІНАНСИ

Гроші безпосередньо пов’язані зі стихією землі. Тому 2019-й — це вдалий рік для роботи, якщо уникати ризиків і знайти однодумців у своїй сфері, адже, як говорить народна мудрість — гуртом і батька легше бити.

У новому році спробуйте стати пунктуальними, але якщо ця риса не ваш коник, то нині ринок пропонує чимало блокнотів та наліпок, щоб стати сумліннішими. Купіть записник улюбленого кольору — й буде вам щастя.

Жовта земляна свиня прихильниця працьовитості, а тому займатися справами стане приємніше. З езотеричного погляду, найголовніше у цьому процесі — мати чіткі цілі на весь рік, місяці та дні.

Серед важливого — вміння робити висновки з фінансових невдач, аналізували їх та уникати схожих ситуацій у своєму житті.

КОХАННЯ

Жовта свиня тварина дуже товариська, тому зустріч Нового року й весь наступний 2019-й будуть вдалими для романтичних стосунків і пошуків другої половинки. Окрім романтики, прийдешній рік буде хорошим для дружби й її розвитку, адже він гарно позначиться на спілкуванні та довірі.

Серед проблемних любовних питань наступного року — ревнощі. Вони можуть стати своєрідною перевіркою ваших стосунків на міцність.

ЗДОРОВ’Я

У 2019 році як ніколи намагайтесь уникати стресів, тому навчіться контролювати свої емоції і працювати з ними. У кризу варто відвідати психолога або священика. Якщо хтось намагатиметься порушити вашу душевну рівновагу — не звертайте на них увагу.

Свинка може підштовхувати вас до шкідливих звичок — зловживання алкоголем, тютюном та смаженим, тому це буде своєрідний виклик — чи зможете ви протистояти спокусі.

Гарного вам прийдешнього року!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини