xcounter
Calendar Icon

Путін починає утилізувати росіян

07.02.2019 10:14 (Оновлено 07.02.2019 в 10:17)
Віктор Каспрук, «Обозреватель»

Запустивши проект утилізації санкційних продуктів, Путін починає утилізувати і населення Російської Федерації.

Те що Путін весь час готовий запроваджувати чергові нововведення в російській економіці, відомо вже давно. Тому економіка Росії постійно перебуває в стабільному кризовому стані.

Але найбільшим його "досягненням", котре зачепило буквально усі найуразливіші верстви російського соціуму, стало "патріотичне знищення" імпортних продуктів.

І Путін не тільки не хоче відмовлятися від подібної "традиції", але і всіляко пропагує такі незвичайні надзвичайні підходи.

Так , на пленарному засіданні форуму "Деловой России" в Москві, він буквально заявив таке": "Іноді з точки зору економіки краще щось пустити під ніж, ніж просто роздати. Як це не дивно звучить. Тому що це збереження робочих місць, збереження певного рівня рентабельності виробництва, цінової політики і так далі".

Слова Путіна не можуть не захоплювати. Адже це не що інше, як чергове відкриття в галузі економіки, за яке довічного президента Росії вже зараз потрібно якомога швидше висувати на Нобелівську премію.

І головне, що це необхідно вчасно запатентувати, аби його колеги, а особливо венесуельський диктатор Ніколас Мадуро, не перехопили таку історичну ініціативу.

Але це ще далеко не все. Коли населення в російській глибинці потерпає від нестачі харчів, а іншими словами починає голодувати, за словами Путіна, хоча це може звучати "не дуже комфортно і благопристойно", проте це дає зростання економіки, і в кінцевому підсумку від цього виграють люди.

Таким чином, запустивши проект утилізації санкційних продуктів, Путін починає утилізувати і населення Російської Федерації.

Нехай люди не мають необхідної їжі, але він наводить, як позитивний приклад й обмеження гуманітарної допомоги з-за кордону.

Як зазначив Путін, з одного боку, мова йде про безкоштовне молоко, в чому немає нічого поганого, але з іншого боку, це розоряє вітчизняних молочників. "Ретельніше треба", – сказав Путін.

І він абсолютно при цьому не розуміє, що ця гуманітарна допомога мала б надходити тим, хто після його протистояння з усім світом, просто не може дозволити собі таку "розкіш", як купити молока.

Звісно, що цинізму кремлівського старця немає меж. Проте те, що відбувається нині в Росії це не справа тільки самого Путіна.

Виглядає на те, що Путін і його оточення готові перевести більшість росіян на "освенцимський пайок", бо головне для них демонструвати всьому світу "велич Росії", у яку ніхто, правда, крім них самих не вірить.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини