xcounter
Calendar Icon

«Что, майданітє?»: ментівське свавілля може перерости в нову криваву революцію

11.02.2019 16:14 (Оновлено 11.02.2019 в 16:16)
Євген Строкань , «Facebook»

Можна прямо говорити, що реформа в МВС не відбулась. Натомість, маємо українофобів та злодіїв в погонах.

"Лажісь, Бандера", "Что, майданітє?", "Я тєбє, су*а, устрою вєсьолую жізнь" та інші подібні вчорашні фрази від бєркутні.

Вчора мене, Євгена Строкань від "Невідомого патріоту", а також представників С14 і "Традиції і Порядку" затримали.

Затримали всіх за те, що вимагали повернути вкрадені речі у активістів С14. Яких до цього "не затримали, а доправили у відділок для встановлення осіб" за те, що вони хотіли поставити незручне питання - Хто замовив Катю Гандзюк?

Взагалі, це не перший раз, коли менти крадуть. Особливо яскраві випадки - під час розгону акції за традиційну родину проти гей-параду та під Фондом Держмайна 1 листопада.

Гроші, речі, фотоапарати, балончики, ножі та купу різних дрібниць присвоювали собі голодранці з МВС. Ніхто так і не був покараний за всі ці інциденти. Безкарність силовиків надає їм відчуття вседозволеності.

Вчора у активістів закінчилось терпіння. Вони почали вимагати повернути вкрадені речі. Але забагато захотіли, напевно. Це ж буде не мент, якщо поверне речі. Тому, у райвідділок увірвалась реформована бєркутня, почала бити всіх направо та наліво (включаючи журналістів).

Далі ви все бачили на відео.

Мені шили хуліганку. Нібито я прискав з газового балону в ментів. Хоча в той день я не мав при собі ні балона, ні ножа. На жодному відео не знайдеться кадру, де я б це робив. Тому, якщо справа і дійде до суду, то розвалиться.

Чому мені захотіли пришити справу? Бо я відкрито і в очі сказав перевертням в погонах, що я про них думаю. Розповідав, про те, як їх колеги здавали мій Луганськ. Як зливали сєпарам проукраїнських активістів. Що вони так само, якщо у Києві буде ворог, здадуть столицю. Про те, що вони крадії. Про те, що вони "кришують" гральні заклади. Багато про що. Хоч це і було не професійно, бо я прийшов як журналіст. Але бачити чергове свавілля та безкарність вже не було сил. Тому чітко і в очі я їм це сказав.

Можна прямо говорити, що реформа в МВС не відбулась. Натомість, маємо українофобів та злодіїв в погонах. А також керівництво, яке не може відрізнити ножа від холодної зброї, а дозволені законом спецзасоби, називають забороненими предметами. В цьому питанні більшість учнів старших класів краще орієнтується, ніж вищі ранги в МВС.

Звичайно, є в структурі МВС і порядні люди. Невеликий відсоток. Але це як і в ситуації з Верховною Радою - декілька десятків порядних депутатів на понад 400 дегенератів та злодіїв.

Особлива подяка Оксані Корчинській. Якщо би не її зусилля щодо відновлення справедливості, то я зараз би в ІТТ чекав би суд по запобіжному. Також подяка Андрій Іллєнко та Masi Nayyem за контроль над дотриманням закону в цій ситуації. Підтримка Дмитра Корчинського теж була цінною.

Є чутки, що за цими подіями стоїть домовленість Юлі та вищих високопосадовців в МВС. Я поки не буду нічого стверджувати, адже "свічку не тримав". Мені однаково байдужі і Пєтя, і Юля, і (не дай Боже) Зеленський. Свій голос я віддам за добровольця-патріота. Але винні мають бути покарані. В тому числі, і політичні замовники

Ці події не мають зійти з рук злочинцям в погонах. Бо ментівське свавілля досягло рівня 2013 року. І якщо це не зупинити, то ситуація може перерости в нову криваву революцію. Безумовно, в умовах війни, це загроза для державності. І це всі розуміють.

Як я вже казав - винним себе не вважаю. Газом по ментам не пшикав. Жодного відеопідтвердження цьому не буде. Але готовий і сісти, якщо потрібно. Але за умови того, що сядуть ті хто замовив Катю Гандзюк. Сядуть всі менти, хто вчора, 1 листопада під Фондом Держмайна та на розгоні анти гей-параду бив активістів та крав речі. Тільки тоді можна говорити про якусь законність. А поки я, як і багато українців, сприймаю структуру МВС як антидержавницьке бандформування.

До речі. Зараз йде конкурс. Хто перший опізнає на фото цього відморозка-мента отримає 500 баксів. Думаю, свої ж і здадуть.

І ще одне.

Хто ж замовив Катю Гандзюк?

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини