xcounter
Calendar Icon

В Україну екстрадують Крючкова - підозрюваного в розкраданні в держобленерго

15.04.2019 10:40 (Оновлено 15.04.2019 в 10:43)

Сьогодні станеться важлива подія, яка може призвести до посадки за грати найближчого оточення поки що президента Петра Порошенка.

О 17:35 рейсом МАУ номер PS416, що прибуде із Мюнхена, в Україну буде екстрадований основний фігурант розслідування про мільярдні розкрадання тарифних коштів із державних обленерго. Це - Дмитро Крючков, перший фігурант корупційних схем топ-рівня, який почав давати покази на Петра Порошенка. А також висловив готовність повернутися в Україну, де триває кримінальне розслідування силами НАБУ.

Журналістам програми "Схеми" Крючков письмово повідомив, що від усіх корупційних оборудок Порошенко-Кононенко "отримували від 50% до 75% доходів від бізнесу, який був предметом домовленостей". Також Крючков стверджував, що принципові домовленості були із Порошенко, який виступав основним отримувачем доходів, а Кононенко ухвалював лише локальні рішення.

Нам же зараз важливо, щоб із життям та здоров`ям громадянина Крючкова нічого не сталося. Адже він може бути цінним свідком, який пролиє світло на корупцію діючої політичної еліти.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини