xcounter
Calendar Icon

Три міфи про персонального тренера

08.05.2019 15:40 (Оновлено 08.05.2019 в 15:43)
Назар Іванчук , «Instagram»

​Робота з персональним тренером на шляху до здорового і красивого тіла все ще стоїть осторонь для широкого загалу, і до сих пір, сприймається як елітарна ніша в фітнес-індустрії.

У спробі подолати цей розрив, пропонуємо ознайомитися з найбільш поширеними міфами про персональні тренування.

Міф 1. Тренер знає все

Будь-який тренер має принаймні один або два перевірених і надійних методу тренувань. Крім цього, більшість професіоналів постійно "тестують" нові програми і вправи. Коли ви задаєте питання про хитромудрі вправи, спеціалізоване харчування або якихось препаратах, про які ви читали в Інтернеті, навіть, якщо фітнес-інструктор чув про новинки, йому, можливо, не довелося знайти переконливе дослідження його ефективності. Неможливо бути в курсі всього.

Найважливіше - це знайти тренера, якому ви довіряєте і слідувати його керівництву.

Міф 2. Тренер зобов'язаний мати ідеальне тіло.

Більшість тренерів - люди, які не їдять виключно брокколі і відварну курячу грудку. Вони, так само як і ми, дозволяють собі іноді зайвий шматок торта, і пропустити тренування. Не судіть тренерів по їх зовнішності. Інструктор витратив час, щоб вивчити своє ремесло, і має глибоке розуміння того, як працює тіло.

Просто тому, що хтось має ідеальне тіло, не означає, що він може допомогти вам створити таке ж. ⠀

Міф 3. Досить просто найняти тренера

Процес створення красивого тіла вимагає дотримання самодисципліни не тільки по відношенню до режиму тренувань, але і харчування, відмови від алкоголю. Більшість персональних тренерів - небайдужі до ваших результатів, тому що ваш успіх - це і їх успіх. І звичайно ж, інструктор відчуває розчарування, коли клієнт не виконує свою домашню роботу і не дотримується встановленого плану харчування і тренувань.

Навіть якщо ви працюєте з тренером три рази на тиждень, залишається ще 165 годин на тиждень, які ви проводите на свій розсуд, контролюючи себе самостійно.

Це ще далеко не всі хибні думки

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини