xcounter
Calendar Icon

Захоплення 10 церков: ''русскій мір'' планує масштабну провокацію у Києві

25.11.2018 16:58 (Оновлено 25.11.2018 в 17:00)

У Києві планується масштабна провокація у православних церквах Московського патріархату.

Як повідомили OBOZREVATEL патріотично налаштовані священики УПЦ МП, їм почали анонімно телефонувати й попереджати про напади "націоналістичних молодчиків". Йдеться нібито про захоплення 10 церков у столиці.

Однак, як повідомляють наші джерела, під виглядом націоналістів напади планують проросійські сили під керівництвом колишнього регіонала, екс-депутата Київської обласної ради Юрія Цікаленка, відомішого у кримінальних колах як "Юра Качок". На умовах анонімності священики повідомляють, що зараз він займається охороною Києво-Печерської та Почаївської лавр.

За інформацією ЗМІ, за часів Євромайдану Цікаленко очолював так званих "тітушок", які здійснювали напади на мирних громадян.

Відомо, що Юрій Цікаленко склав із себе повноваження депутата від Партії регіонів у 2014 році і поїхав у Москву. Однак після раптового закриття кримінальних справ проти нього в Україні, повернувся у Київ.

Нині генеральний прокурор України Юрій Луценко раніше заявляв, що в біографії Цікаленка — низка діянь, які підпадають під безліч статей Кримінального кодексу. "Створюється враження, що це один із яскравих представників сицилійської мафії", — зазначав Луценко.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини