xcounter
Calendar Icon

Юлія Тимошенко впевнено перемагає майже в усіх регіонах з підтримкою у 27% - опитування «Рейтингу»

20.12.2018 15:44 (Оновлено 20.12.2018 в 15:46)

Юлія Тимошенко залишається беззаперечним лідером президентських перегонів. Вона впевнено перемагає майже в усіх регіонах, в низці областей її підтримують понад чверть виборців.

Юлія Тимошенко

Photo by Alexander Prokopenko

Про це свідчать результати останнього опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

Так, наприклад, на Чернігівщині віддати свій голос за лідера «Батьківщини» готові 26,8% громадян, які вже визначилися і прийдуть на дільниці. У Київській області - 26,4%, у Полтавській – 25,3%, у Кіровоградській – 24,1%, у Вінницькій - 23,8%.

В окремих регіонах Юлія Тимошенко випереджає нинішнього президента втричі (Чернігівська область). Петро Порошенко, своєю чергою, у більшості областей вже поступається другим місцем іншим кандидатам. Наприклад, на Луганщині він шостий - (6,1%), на Миколаївщині та Харківщині п’ятий - (6,4%) та (9%), у Запорізькій області четвертий - (8,4%).

Водночас нинішній президент залишається лідером антирейтингу по всій країні. Так, на Одещині за чинного главу держави за жодних умов не проголосує 75%, на Чернігівщині – 66%.

За останній рік суттєво – у деяких областях втричі – зменшилося число переконаних у перемозі Петра Порошенка. У ті ж таки три рази зросла кількість виборців, які вважають, що наступним президентом стане Юлія Тимошенко.

Опитування проводилось з 16 листопада по 9 грудня 2018 року. У дослідженні, здійсненого за методом особистого інтерв’ю, взяли участь по 1600 респондентів у кожній області України. Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури області з урахуванням типу поселення. Похибка становить не більше 2,4%.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини