xcounter
Calendar Icon

​Назва нова – борги старі: Компанію радикала Рибалки знову тягнуть до суду

04.03.2019 17:00 (Оновлено 04.03.2019 в 17:03)

ТОВ "Укрпрод-Сервіс" звернулося до Господарського суду Дніпропетровської області із позовом про стягнення із ТОВ "Ай Пі Джі Натс Продакшн" майже чверті млн грн заборгованості за поставлений товар. Про це свідчать дані YouControl та відповідні судові решення.

У своїй позовній заяві " Укрпрод-Сервіс " вказує, що підприємство "Ай Пі Джі Натс Продакшн" має сплатити Товариству 228 тис. 761,1 грн заборгованості за поставлений товар, відповідно до умов договору, який був заключний у вересні 2017 року.

Провадження у справі було відкрите ще у грудні 2018 року. Пізніше позивач подав до суду заяву про збільшення позовних вимог до 298 тис. 351,8 грн, включивши до суми боргу пеню, інфляційні збитки та витрати на правничу допомогу. На сьогодні компанії продовжують вирішувати стосунки у суді.

Цікаво, що інтереси компанії «Ай Пі Джі Натс Продакшн» захищає Надія Братцева, яка є адвокатом народного депутата від РПЛ Сергія Рибалки.

Згідно з відомостями Реєстру Мінюсту, "Ай Пі Джі Натс Продакшн" була створена у лютому 2017 року. Тоді ж були створені й інші компанії зі схожими назвами "Ай Пі Джі Кріспс Продакшн" та "Ай Пі Джі Юкрейн". Останньою півтора року керував екс-співробітник "Снек Експорт" Денис Пробачай, раніше арештований Сумський судом через підозру у пособництві фінансування тероризму.

"Снек Експорт" належить батьку Сергія Рибалки - Віктору Рибалці. А сама компанія входила до складу корпорації S.Group, яка нині змінила назву на «Ай Пі Джі» (IPG),

Зауважимо, що корпорація включає в себе понад 10 юридичних осіб, серед яких - "Агросахінвест-2002", "Вітафудз", "Фаетон Транс" та інші.

Таким чином, маскуючи власний бізнес від ЗМІ та громадськості, а також намагаючись у такий спосіб відмитися від шлейфу кримінальних історій, радикал Рибалка перейменував свій родинний бізнес з S.Group на IPG . Пов’язані з політиком особи, які з’являються у нових ТОВках та його адвокати у судових справах це підтверджують. Разом з тим, старання радикала марні, адже і борги, і суди, і кримінальні провадження все одно залишаються.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини