xcounter
Calendar Icon

Богомолець успішно пройшла перевірку на «детекторі брехні»

15.03.2019 09:52 (Оновлено 15.03.2019 в 09:55)

Кандидат у Президенти Ольга Богомолець успішно пройшла перевірку на «детекторі брехні» у прямому ефірі. Зокрема, правдивими визначені заяви Богомолець про те, що вона не є технічним кандидатом та про те, що на її кампанію не давав гроші жоден з олігархів. Такі результати проекту «Іспит гідності» оприлюднено у соціальній мережі Facebook.

«Я не отримую коштів від олігархів, я ніколи не брала участь у розкраданні державного майна, не наживалась на тендерах чи державних закупівлях, на українському народові, я не є технічним кандидатом чи маріонеткою олігархів, я служу народові України і я дуже щаслива, шо сьогодні, в День добровольця, можу бути добровольцем, який старається виводи Україну на новий рівень політики», — підсумувала результати тестування Ольга Богомолець.

Нагадаємо, кандидат у Президенти Ольга Богомолець під час перевірки на поліграфі у прямому ефірі відповіла «ні» також на питання, чи має вона відношення до розкрадання державних коштів та чи співпрацює вона із спецслужбами РФ. Поліграф підтвердив правдивість всіх відповідей Богомолець Також вона заявила, що внесок у 2,5 мільйони гривень для участі у президентських виборах — це особисті кошти її родини, і зазначила, що їй відомі джерела фінансування її президентської кампанії і кошти на неї не давав жоден з олігархів.

Зазначимо, раніше Ольга Богомолець закликала всіх кандидатів у Президенти пройти детектор брехні та відповісти на низку питань, зокрема, щодо розкрадання бюджету та роботи на олігархів. Але жоден з кандидатів не відповів на її заклик.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини