xcounter
Calendar Icon

Никитюк рассмешила чересчур короткими шортами (фото)

Известная украинская телеведущая Леся Никитюк порадовала новыми снимками в Instagram. Недавно знаменитость похвасталась яркими кадрами, позируя на лестничной клетке. Так, артистка примерила длинную рубашку в бело-голубую полоску и короткие джинсовые шортики, дополнив образ золотой подвеской и часами. Стоит отметить, что Леся прорекламировала популярный банк, а еще предложила поучаствовать в розыгрыше билетов на премьеру кинокартины "Люди Х: Темный Феникс".

https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Друзяшки щяс вас порадую!!!Інформація для всіх хто має карту Mastercard від Приватбанку!! Оновіть свій Приват 24 , змініть «скін» своєї карти, отримайте можливість виграти білет на прем'єру фільму «Люди Х: Темний Фенікс» та бокс з крутими брендованими сувенірами від самих Людей Ікс. Для того, щоб виграти, придумайте і напишіть в коментарях, їм‘я свого супергероя і в чому буде його суперсила! Наприклад : Я Жінка-Кришка! Суперсила- закриваю 20 банок огірків за хвилину!!! Один кращий коментатор і його +1 підуть на прем’єру разом зімною!!! Поїхали! #privatbank #mastercard #приватбанк#XMen #DarkPhoenix @mastercardukraine

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

"Друзяшки щяс вас порадую!!! Отримайте можливість виграти білет на прем'єру фільму «Люди Х: Темний Фенікс» та бокс з крутими брендованими сувенірами від самих Людей Ікс. Для того, щоб виграти, придумайте і напишіть в коментарях, їм‘я свого супергероя і в чому буде його суперсила! Наприклад : Я Жінка-Кришка! Суперсила- закриваю 20 банок огірків за хвилину!!! Один кращий коментатор і його +1 підуть на прем’єру разом зімною!!! Поїхали!", - пошутила Никитюк. Фолловеры не прошли мимо: "Красиво", "Нічого собі, ти рубашку аж куда заправила", "Элегантность, юмор, самоирония, красота, нежность - как это все в таком хрупком теле уместилось?)

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини