xcounter
Calendar Icon

Нардеп Юрчишин та прокурор Руслан Нікітчин покривають бандита

10.07.2019 17:15 (Оновлено 10.07.2019 в 17:25)

Клерк народного депутата Петра Юрчишина та прокурора Руслана Нікітчина тримає в страху ціле місто Хмільник. На Вінниччині міський депутат Терещук намагався розстріляти людину. Всі його безчинства покривають народний депутат Юрчишин та обласний прокурор Нікітчин.

Руслан Терещук

Петр Юрчишин

Руслан Нікітчин

Про тісні зв’язки з прокурором та нардепом неодноразово заявляв його колега - Юрій Шевченко. Чоловік навіть особисто отримував погрози від Терещука, мовляв, багато балакатимеш «Вивезем в лісзакопаєм»

Юрій Шевченко

Від погроз депутат перейшов до активних дій, випробовуючи на міць навіть свій електорат. Депутатський норов та ненависть на собі відчув звичайний житель Хмільника. Місяць тому, просто посеред ночі, Руслан Терещук ледь не вбив Євгена Яковенчука.

Постраждалий Євген Яковенчук

Терещук накинувся на Євгена лише через те, що той голосно розмовляв зі своєю подругою. Під загрозою розстрілу Терещук наказав Євгену лягти на землю, після чого почав його бити ногами. Конфліктом вже зацікавилися у поліції. Там відрили кримінальне провадження, депутату загрожує до 7-ми років тюрми. Щоправда у поліції переконані -агресорувдастьсяуникнутипокарання. Адже депутат-нападникмаєвисокихпокровителів. Руслана Терещука неодноразово бачили під час полювання та риболовлі з першим заступником прокурора Вінницької області Русланом Нікітчиним, а також він є негласним помічником народного депутата України Петра Юрчишина. Маючи таких впливових покровителівТерещуку закони не писані. Тож, поки впливові друзі будуть при владі, малоймовірно, що Терещук взагалі понесе бодай якусь відповідальність.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини