xcounter
Calendar Icon

Визначено другого щасливого власника авто-приза в рамках програми лояльності ТМ «ІміджКлуб»

28.04.2014 13:43

25

Програма лояльності для клієнтів ТМ «ІміджКлуб» триває впродовж року. Акції з визначенням переможців відбуваються щомісяця, а загальна сума призового фонду на 2014 рік складає 758.000 грн. Кожен покупець може взяти участь в акціях, замовляючи продукцію: зокрема, отримати автомобіль придбавши 3 і більше одиниць товару із каталогів ТМ «Імідж Клуб». А шанс отримати Перший приз – значну суму у розмірі 295.000 грн. – мають всі клієнти, що зробили замовлення будь-яких товарів протягом дії програми лояльності.

Для підтвердження прозорості акції, ТМ «ІміджКлуб» щоразу запрошує на урочисту частину нотаріуса, юриста та незалежну комісію, до складу якої входять клієнти ТМ «ІміджКлуб». Відеосюжети визначення переможців та інтерв’ю з ними можна подивитися на каналі YouTube та впевнитись у прозорості акції.

Замовити продукцію за каталогами ТМ «ІміджКлуб» можна, скориставшись поштою, телефоном гарячої лінії 0-800-501-736 та інтернет-магазином. Така мультиканальність є дуже зручною для споживача. А отримати своє замовлення можна у найближчому поштовому відділенні будь-якого регіону України.

25 квітня 2014 року

Довідка

Українська компанія посилкової торгівлі «Український Поштовий Дім» (ТМ «Імідж Клуб») – один з найбільших операторів ринку дистанційної торгівлі в Україні. Основною діяльністю компанії є продаж товарів масового вжитку за системою посилкової торгівлі. Каталоги компанії містять такі товари: косметика, парфумерія, БАДи, біжутерія, книги, товари для дому та відпочинку.
Усі запропоновані у каталогах ТМ «ІміджКлуб» косметичні засоби – це якісні, сучасні препарати, виготовлені на основі натуральних складових, без консервантів та шкідливих домішок. При замовленні товарів із каталогів ТМ «ІміджКлуб», компанія «Український Поштовий Дім» зобов’язується доставити замовлений товар шляхом поштового відправлення. Компанія проводить усю свою діяльність відповідно до законодавства України. Детальна інформація на сайті http://www.imageclub.com.ua
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини