xcounter
Calendar Icon

У Львівському аеропорту хочуть відновити злочинні схеми Януковича – громадський активіст

19.12.2014 09:28

Сьогодні близько 20-ти працівників ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» на зборах вимагали звільнити керівника підприємства, який начебто розкрадає кошти та безпідставно звільняє працівників.
На збори працівників аеропорту також прийшли народні депутати Ігор Васюник та Микола Кадикало, інформує кореспондент «Вголосу».
Учасники зібрання стверджували, що теперішня адміністрація державного підприємства є злочинцями, які «вимивають» із аеропорту кошти, підробляють документи тощо. Однак продемонструвати доказів своїх слів працівники ДП не змогли.
На думку противників теперішнього керівництва аеропорту, т.в.о. генерального директора Олексій Кузнєцов має бути звільнений, а на його місце треба поставити Євгена Криворотька.
Нардепи, які були присутні на зборах, пообіцяли, що всіляко сприятимуть тому, аби Олексій Кузнєцов був звільнений, тому ініціюватимуть розгляд цього питання на найближчих засіданнях профільних комітетів Верховної ради.
Водночас голова ГО «Розвиток громади» Андрій Болюбаш назвав такі дії народних депутатів беззаконними.
Він розповів, що сьогодні активісти громадської організації приїхали до аеропорту, щоб захистити працівників ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» від неправомірних дій одного із народних депутатів.
«До нас звернулася адміністрація аеропорту, зокрема т.в.о. генерального директора Олексій Кузнєцов, який розповів, що до них сьогодні приїде делегація депутатів, щоб знову проводити дестабілізацію на державному підприємстві. Ці люди вже не вперше налаштовують колектив аеропорту проти діючого керівництва, яке у теперішній, надзвичайно складній економічній ситуації, покращує роботу аеропорту. Всі економічні показники на державному підприємстві зростають, воно розвивається. Водночас нардепи, якщо їх можна так назвати, приїжджають сюди і підбурюють колектив проти діючого керівника», – сказав Андрій Болюбаш.
Він додав, що народні депутати втручаються у роботу державного підприємства не випадково.
«Нардепи Кадикало та Васюник, які працюють у транспортному комітеті ВРУ хочуть, щоб аеропортом керувала їхня людина – Євген Криворотько. Ця людина раніше була засуджена за тяжкий злочин – розбій. Їм потрібен Криворотько, щоб оці «сірі» схеми, які діяли за часів Януковича, знову працювали, щоб можна було красти і відмивати кошти. Теперішнє керівництво не дає можливості, щоб такі схеми діяли і через те частина трудового колективу зайняли зрадницьку позицію», – наголосив голова ГО.
Нагадаємо, у жовтні в аеропорту вже була схожа ситуація, коли нардеп Ігор Васюник очолював групу осіб, які з невідомих причин перегородили аварійний виїзд із території аеропорту і закликали до люстрації теперішнього керівництва ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».
Після цього випадку три громадські організації Львова, а саме «Розвиток громади», «Я – Львів’янин» та «Афганська сотня», звернулися до генерального прокурора України із повідомленням про кримінальне правопорушення за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України, вчинене народним депутатом Ігорем Васюником.
Окрім звернення до генерального прокурора, громадські активісти написали скаргу відносно дій нардепа в Адміністрацію Президента України та Комітет Верховної ради з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВРУ.
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини