xcounter
Calendar Icon

«Біржа дизайну» - розвиваємося разом з Вами

Мобільність, швидкість та якість виконання за ціною, яку ви визначаєте для себе самостійно.

Клієнти, які вже скористалися послугами «Біржі дизайну», переконалися, що це – можливо. Вся таємниця – у виконавцях, справжніх професіоналах, які цінують свій час і витрачають його лише на роботу. Роботу на порталі «Біржі», яку вони обрали для себе.

Біржа: початок

Портал «Біржа дизайну» виник не на порожньому місці, а на базі друкарні «Вольф», яка працює як онлайн, так і офлайн, однак майже не надає послуг зі створення дизайну продукції. Замовники друкарні іноді користувалися шаблонами на сайті «Поліграфія Онлайн», але в більшості випадків шукали фахівців, які могли б зарадити з дизайном, і кількість таких запитів постійно зростала.

Тому в 2014 р. було вирішено створити окремий сайт спеціально для вибагливих замовників, на якому одразу зареєструвалося близько 200 дизайнерів. Нині, вже на оновленій «Біржі» міститься посилання на друкарню «Вольф», а також посилання для замовлення друкованої продукції на сайті «Поліграфія онлайн», де можна як і завантажити вже створений макет, так і створити найпростіший варіант власного.

Звичайно, така практика не нова, й альтернативи порталу є, але вони меншою мірою зорієнтовані саме на дизайн поліграфічної продукції. Як і в кожній діяльності, у процесі створенні дизайну поліграфічної продукції є власні професійні таємниці, володіючи якими, можна бути впевненим, що результат буде вартим витрачених паперу та фарб.

Система «Конкурс»

«Біржа» – чудова можливість заявити про себе як для дизайнерів-початківців, так і для професіоналів. Зареєстровані фрілансери можуть розмістити інформацію про знання програм дизайну та верстки, а також про володіння мовами. Поки що немає змоги дізнатися про досвід чи тривалість перебування на порталі, не виключено те, що згодом така можливість з’явиться. Крім того, дизайнери можуть поповнювати власне портфоліо, беручи участь у конкурсах, які пропонуються на сайті.

Вже зараз замовник може залучати дизайнерів за рекомендаціями чи навичками роботи в програмах, які потрібні для створення того чи іншого продукту. Замовник може організувати власний «Конкурс», створивши творче завдання і додавши до нього матеріали, якими варто послуговуватися дизайнерам.

У свою чергу, зареєстровані на «Біржі дизайну» дизайнери після ознайомлення з матеріалами мають змогу на основі побажань замовника створити власний проект.

До визначеної дати всі проекти розглядаються замовником. Він вирішує, якому із проектів надати перевагу. Автор проекту-переможця отримує не лише грошову винагороду, а й відзнаку «Біржі…». Решта проектів, які також були надані до розгляду, демонструються поруч з проектом-переможцем. Отже, кожен, хто переглядає вже реалізовані проекти, є потенційним клієнтом дизайнерів-учасників конкурсу.

Висновок: клієнт отримує той продукт, який йому подобається, а виконавці рекламують власні знання та навички.

Інші переваги, про які варто пам’ятати

1. Для реєстрації на «Біржі дизайну» користувач має змогу авторизуватися через Facebook, Twitter або Google+, замість того, щоб повністю вводити реєстраційні дані. Після отримання дозволу на користування даними з соціальних мереж сервіс надає доступ до власного «Кабінету».

2. Найбільша пересторога всіх фрілансерів на подібних ресурсах – складність оплати замовлення. Зазвичай дизайнер може лише сподіватися на чесність замовника, який пообіцяв оплатити виконану роботу. Ці проблеми на «Біржі дизайну» вирішуються за допомогою функції «Гарантована оплата», коли замовник потрібну переводить суму «Біржі…», яка після закінчення «Конкурсу» або перераховує гроші дизайнеру, або повертає замовнику, якщо він справді не обрав жоден з проектів.

3. Користувачі можуть повідомити про вади та висловити зауваження до системи. Під час відкритого бета-тестування усувалися певні незручності, щойно інформація про них потрапляла до людей, відповідальних за розвиток ресурсу.

Сподіваємося, короткий лікбез про можливості оновленої «Біржі дизайну» стане вам у пригоді.

Але він буде неповним, якщо не використовувати ті можливості, які «Біржа дизайну» надає для своїх користувачів. Ви вже з нами?!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини