xcounter
Calendar Icon

​Оксамитова новинка друкарні «Вольф» – випадковість чи закономірність?

Чудова новина для тих, хто шукає нові поліграфічні рішення для власного бренду – друкарня «Вольф» до виставки поліграфії та реклами Rex 2016 підготувала яскравий та «м’який» подарунок для відвідувачів – оксамитовий папір.

Уособленням оксамитового паперу, м’якого на дотик, чистого, як повітря, непередбачуваного, як метелик, став новий бренд «Butterfly». Саме цей образ у відвідувачів Rex, а з часом – і в чисельних замовників друкарні «Вольф», асоціюватиметься із оксамитовим папером.

Але це далеко не єдине, чим дивують відвідувачів друкарня «Вольф» та її електронний сервіс «Поліграфія Онлайн».

Трохи про папір...

Знаково, що новий, яскравий та м’який відповідник іншим, загально відомим ґатункам паперу запропонувала ринку саме друкарня «Вольф». Колектив підприємства ретельно вивчає поліграфічні новинки з усього світу, а також досліджує їхні властивості, поєднує із вже впровадженими технологіями та тестує на власному поліграфічному обладнанні.

Поява такої «родзинки» серед пропозицій друкарні «Вольф» свідчить лише про те, що можливості оксамитового паперу достеменно відомі друкарям. Тому не дивно, що послугу друку власних візиток, листівок та каталогів на оксамитовому папері відтепер можна замовити в усіх офісах друкарні «Вольф» та на ресурсі «Поліграфія Онлайн».

Перші клієнти, які побачили матеріали, видрукувані на оксамитовому папері, помітили їхню незвичайність. Та й на дотик оксамитовий папір - пречудовий. Насамперед, оксамитова технологія робить теплими навіть холодні кольори. Особливо приємним є поєднання оксамитового паперу з відтінками помаранчевого кольору, трендових кольорів цього сезону.

По-друге, зображення на папері здається напрочуд глибоким навіть без застосування додаткових післядрукарських технологій. Отже, вироби на оксамитовому папері мають значно кращий вигляд, ніж на звичайному. ... та не лише

Для друкарні «Вольф» звично встановлювати планку не лише щодо масштабів експансії власних послуг, а й щодо рівня якості виготовленої продукції. Нові поліграфічні рішення, засоби ведення бізнесу, стратегії просування та розвитку – все це атрибути компанії, яка не боїться ризикувати і залишається одним із лідерів на поліграфічному ринку.

Згадаймо принагідно й про високі стандарти якості, запроваджені у друкарні «Вольф».Кожне поліграфічне рішення ретельно випробовується на обладнанні компанії, перш ніж пропонується клієнтам в онлайні та офлайні. Більш ніж двадцятирічний досвід і уважне ставлення до кожного замовлення – переваги друкарні «Вольф», якими далеко не кожне поліграфічне підприємство може пишатися.

Нагадаємо, що типову друковану продукцію (візитівки, флаєри, листівки тощо) можна замовити на ресурсі «Поліграфія Онлайн».До речі, на ньому під час оформлення замовлення можна обрати оксамитовий папір. На сайті «Поліграфія Онлайн» для створення макету можна скористатися конструктором або шаблонами. Однак вибагливим замовникам краще замовити послуги дизайну у кваліфікованих митців на «Біржі дизайну», а згодом звернутися до друкарні (тоді можна бути впевненим за результат) й, можливо, надрукувати продукцію на папері Butterfly.

Друкарня «Вольф» зацікавлена, щоб клієнти були обізнані із її поліграфічними можливостями. Кожен клієнт може побачити та відчути переваги оксамитового паперу, подивившись брошуру «Оксамитовий етикет», видрукувану на оксамитовому папері. Тепер ця брошура, як і «Поліграфічний етикет» з технологіями гібридного лакування (Twin Spot), доступна у будь-якому офісі друкарні «Вольф». Кожен відвідувач може порівняти ці нетривіальні друкарські «інструменти» та обрати той, що більше припав до смаку.

Понад те, кожен клієнт має змогу обирати з великого асортименту рішень, що не обмежуються складною у виконанні та недешевою продукцією, видрукуваною на оксамитовому папері чи опорядженою гібридним лакуванням.

Для замовників періодично проводяться акції зі знижками на окремі види продукції. Це свідчить про те, що кожен клієнт друкарні може обрати між масовим та елітним продуктами, вдало поєднуючи їхні можливості в рекламних кампаніях та промоакціях.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини