xcounter
Calendar Icon

​Укргідроенерго здобуло міжнародну нагороду LUCA AWARDS у номінації «Роботодавець року»

27.11.2019 12:13 (Оновлено 27.11.2019 в 12:13)

25-26 листопада у Лондоні відбулася знакова подія для фінансових менеджерів та бухгалтерів - Bookkeepers Summit 2019.

Саміт став майданчиком для обміну знаннями та практичними порадами від провідних фахівців галузі і експертів. На заході учасники обговорювали важливі питання від оподаткування до фінансів та бухгалтерського обліку.

Під час заходу голова Самміту Гаррі Картер наголосив, що делегація з України прибула у розширеному складі, учасниками якої були: представники Національного банку України, Національної комісії цінних паперів та фондового ринку, Національного антикорупційного бюро України, Університету «Україна» та Укргідроенерго.

У рамках Самміту відбулося вручення відзнак за професійні досягнення у галузі. Укргідроенерго здобуло міжнародну нагороду LUCA AWARDS у номінації «Роботодавець року», яку урочисто вручив представникам найбільшої гідрогенеруючої компанії України голова Самміту.

Організатори заходу зазначають, що нагороди LUCA є “Оскарами” у професійній діяльності бухгалтерів, фінансистів, аудиторів та керівників організацій. Нагороди є уособленням внеску у розвиток галузі в цілому та професії зокрема.

Довідка:

Нагороди LUCA є ексклюзивними статуетками Лука Пачолі, цистерціанського монаха, якому належить винахід процесу подвійного обліку. Фра Лука Бартоломео де Пачолі в 1494 році, опублікував свою головну книгу під назвою «Сума арифметики, геометрії, вчення про пропорції і відношення», складовою частиною якої і був “Трактат про рахунки і записи”. Саме XI трактат цієї книги особливо важливий, адже в ньому йдеться про опис процесу подвійного запису, який є основою економічної діяльності сучасних підприємств - принцип тотожного відображення господарчих операцій на рахунках, що забезпечує рівність оборотів за дебетом і кредитом відповідних рахунків.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини