xcounter
Calendar Icon

На Херсонщині стартувала інформаційна кампанія щодо детінізації зайнятості

27.01.2020 15:22 (Оновлено 27.01.2020 в 15:36)

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України О. Гончарука про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами, фахівці Головного управління Держпраці у Херсонській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування, територіальних органів Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби зайнятості, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та місцевих державних адміністрацій долучилися до інформаційної кампанії, що триватиме до 31 січня.

Учасники кампанії забезпечать проведення із суб’єктами господарювання Херсонщини, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування, інформаційну та роз’яснювальну роботу про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, у тому числі шляхом безпосередніх візитів за місцем здійснення господарської діяльності.

Головне управління Держпраці у Херсонській області нагадує, відповідно до ч. 3 ст. 24 Кодексу законів про працю, працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини