xcounter
Calendar Icon

​26 березня – День Національної гвардії України. Чому вмотивована молодь обирає саме її для служби?

26.03.2020 19:01 (Оновлено 26.03.2020 в 19:02)

Сьогодні, 26 березня, в Україні відзначається День Національної гвардії України – одного з найважливіших військових формувань сектору безпеки та оборони України. Бійці Нацгвардії з перших днів беруть участь у бойових діях в ООС(АТО), в охороні громадського порядку, забезпеченні спокійного та безпечного життя громадян. Саме гвардійці долучились до ліквідації наслідків, які сьогодні створює пандемія коронавірусу.

Що саме дозволяє Нацгвардії бути ефективною на передовій всіх гострих подій, що виникають в Україні?

В першу чергу,це її кваліфікований особовий склад та кадровий потенціал. Бійці Нацгвардії – це вмотивована молодь, яка забезпечує гасло гвардійців «Честь. Мужність. Закон».

По-друге, це досвідчені командири, які вміло та професійно організовують виконання всіх службово-бойових завдань.

Кузнею офіцерських кадрів для Нацгвардії є Національна академія НГУ. Цеунікальний навчальний заклад з сучасними підходами до освіти, який майже 90 років готує військових спеціалістів різних кваліфікацій.

Підготовку командирів підрозділів спеціального призначення, зв’язку та командирів підрозділів НГУ здійснює командно-штабний факультет. Для навчання використовується потужна навчально-матеріальна база Академії та навчального центру, де розташована спеціальна смуга перешкод, психологічне містечко, тактичне поле та блокпости.

Факультет логістики готує офіцерів-інженерів з експлуатації озброєння й техніки НГУ та фахівців логістичного напряму.

Під час підготовки використовується сучасні динамічні тренажери «БТР-4Е», «КрАЗ» – симулятори з елементами віртуальної реальності виконання службово-бойових завдань НГУ.

Можливості гуманітарного факультету дозволяють забезпечувати сучасний найвибагливіший попит країни на фахівців психології, офіцерів по роботі з особовим складом, стратегічних комунікацій та військового перекладу. Для підвищення навичок вони мають можливість виїжджати на навчання за кордон.

Офіцерів за спеціальностями«Право» та «Державна безпека» готують на Київському факультеті. Саме випускники цього факультету займаються кваліфікованим юридичним супроводженням службово-бойової діяльності НГУ.

Наступний рівень військової освіти офіцери отримують на оперативно-тактичному факультеті, який готує офіцерів оперативно-тактичного рівня за напрямами службово-бойового застосування, організація технічного, тилового й морально-психологічного забезпечення НГУ. Для підготовки проводяться масштабні командно-штабні навчання, семінари та брифінги у класах ситуаційного моделювання.

Академія є основним центром військової науки НГУ. Здійснюється підготовка ад’юнктів, докторів філософії та докторів наук. Функціонує науково-дослідницький центр, який реалізує дослідницьку діяльність державних випробувань.

Наші курсанти постійні призери всеукраїнських, світових наукових та спортивних змагань. Для розширення світогляду та обміну досвідом з міжнародними партнерами, для курсантів та офіцерів проводять заняття фахівці з різних країн світу.

Колектив Академії включає в себе професіоналів, які мають бойовий досвід, досвід участі в миротворчих операціях, навчаннях за кордономв країнах НАТО та міжнародних тренінгах.

Всі випускники Академії Нацгвардії отримують соціальний пакет:

- обов’язкове працевлаштування;

- достойна заробітна плата;

- пенсійне грошове забезпечення;

- безкоштовне медичне забезпечення для військовослужбовців та членів їх сімей;

- забезпечення житлом (піднайом житла).

В Академії завжди відкриті двері для навчання!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини