xcounter
Calendar Icon

Заява Комітету Ради Європи про принципи поводження з особами, позбавленими свободи, під час пандемії COVID-19

01.04.2020 13:36 (Оновлено 01.04.2020 в 13:37)

Шановні колеги, добрий день!

Комітет Ради Європи з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність поводженню чи покаранню нещодавно опублікував заяву «Про принципи поводження з особами, позбавленими свободи» під час пандемії COVID-19.

За посиланням український переклад переліку принципів, що стосуються поводження з особами, позбавленими свободи, у контексті пандемії коронавірусної хвороби, напрацьовані Комітетом.

«Пандемія коронавірусної хвороби (COVID-19) створила надзвичайні виклики для органів влади у всіх державах-членах Ради Європи, - каже президент Комітету Ради Європи з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню Микола Гнатовський. - Ці виклики мають особливий та інтенсивний характер для співробітників різноманітних місць несвободи, зокрема поліцейських ізоляторів, пенітенціарних установ, центрів тримання мігрантів, психіатричних лікарень, установ соціального захисту, а також різного роду новостворених установ або зон, де особи перебувають на карантині. Визнаючи очевидну та безумовну необхідність вжиття жорстких заходів для боротьби з COVID-19, Європейський комітет із запобігання катуванням, нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню мусить нагадати всім про абсолютний характер заборони катувань та нелюдського або такого, що принижує гідність, поводження або покарання. Захисні заходи ніколи не повинні призводити до нелюдського або такого, що принижує гідність, поводження з особами, позбавленими свободи».
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини