xcounter
Calendar Icon

«Намалюю» - позитивна мантра у складні часи. Поп-рок співачка Olya Jaya презентує нову пісню

Українська співачка та автор пісень Olya Jaya, презентує нову роботу «Намалюю».«Намалюю» - це пісня-візуалізація, маючи контроль над своїми думками, правильно фокусуючись та перебуваючи в ясному самоусвідомленні ви практично можете намалювати все, що хочете притягнути у своє життя. Не дивлячись на всю складність нинішньої реальності, коли країна перебуває у стані повномасштабної війни. Olya Jaya закликає малювати нове яскраве майбутнє у своїй уяві і вірити у те, що воно обов'язково буде таким красивим та щасливим, як ми його собі малюємо.

«Все спочатку створюється в нашій уяві, як то кажуть - бійся думок своїх. Але молитви, медитації, мрії, сміливість прагнути більшого та не погоджуватись на менше - це все рушії вашої особистої реальності. Намалюй все, що хочеш мати, бо в тобі по праву народження є та рушійна сила, твердий намір та воля» - ділиться співачка.

Поп-рок співачка Olya Jaya презентує нову пісню

Нагадуємо, що нещодавно Olya Jaya презентувала поп-рок баладу «Спи спокійно» про аб'юзивні стосунки. Досить скоро світ побачить робота «Я вдома», та дуже щире відео на підтримку композиції, меседж якого близький кожному.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини