xcounter
Calendar Icon

Національна оперета України запрошує на прем'єру вистави "Квартет"

23.01.2023 13:33 (Оновлено 23.01.2023 в 13:34)

28 січня о 16:15 год. Національна оперета України (вул. Велика Васильківська, 53/3) запрошує представників ЗМІ на прес-підхід з нагоди прем’єрної вистави «Квартет»режисера Олександра Білозуба.

Постановка «Квартет» (за п’єсою англійського письменника і драматурга Рональда Харвуда) - це унікальна можливість для глядача побачити, як, насправді, актори проживають своє життя за лаштунками. Адже, в світлі софітів і слави, гучних оплесків та частої зміни образів, ми не усвідомлюємо справжні випробування, які випадають на їх життєвому шляху.

Звичайно, ключову роль відіграє любов, яка проявляється в тому, що кожен із акторів, попри всі труднощі, підтримує один одного. Адже, їм одним відомо все, через що проходить актор на сцені та за кулісами.

Дія відбувається в пансіонаті, де живуть колишні артисти оперної сцени. Святковий концерт, який проходить щорічно 10 жовтня у день народження Джузеппе Верді, цього разу має принести дохід, щоб уникнути закриття закладу. Одна з інтриг вистави – оперна діва, співачка Джин, яка славиться своїм складним характером та колись була одружена з одним з жителів пансіонату Реджинальдом, категорично відмовляється брати участь в концерті. Однак, вистава все ж таки відбувається…

«Квартет» — це роздуми про сьогоднішнє і майбутнє. Кожен із героїв відкриє свої таємниці долі. Так, їм не пощастило в житті, але вони і надалі вірять в краще та підтримують один одного, що так цінно та важливо в наш час. Це вистава про любов!», - зазначає режисер-постановник Олександр Білозуб.

Режисер-постановник, художник-постановник, художник з костюмів – н.а. України Олександр Білозуб

Диригент-постановник – з.д.м. України Ділявер Осман

Переклад Яни Іваницької

Актори:

Сісілія Робсон – н. а. України Ірина Лапіна

Реджинальд Пейджет – н. а. України Сергій Бондаренко

Вільфред Бонд – н. а. України Микола Бутковський

Джин Хортон – н. а. України Валентина Донченко-Бутковська

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини