Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Завдано удару по ресторану в Донецьку, де зібрались окупанти (відео, фото) Завдано удару по ресторану в Донецьку, де зібрались окупанти (відео, фото)
11.05.2024 20:00

В окупованому Донецьку було завдано удару по ресторану, де святкували окупанти - учасники автопробігу "10-річчя "ДНР". Про це повідомляють росЗМІ і соцмережі. Повідомляється, що удару було завдано з РСЗВ Himars.

Рейдери пропонували полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря Рейдери пропонували полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря
11.05.2024 12:14

Внутрішня безпека СБУ затримала в Києві рейдерів, які пропонували 1 млн доларів США хабаря полковнику Головного слідчого управління СБУ. Фігуранти хотіли щоб офіцер допоміг їм здійснити рейдерське захоплення видобувної компанії, яка володіє одним з найбільших кар’єрів �

В Україні з'явився перший авіатренажер F-16 (відео) В Україні з'явився перший авіатренажер F-16 (відео)
10.05.2024 23:00

Україна отримала перший авіаційний тренажер винищувача F-16. Чехія передала перший тренажер винищувача F-16 в одну з бригад тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ. Основний модуль тренажера вже тестують українські фахівці та готують його до застосування в навчанні пілотів.

Стали відомі фіналісти Ліги Європи з футболу (відео) Стали відомі фіналісти Ліги Європи з футболу (відео)
10.05.2024 20:00

У вирішальному матчі за кубок Ліги Європи з футболу будуть грати італійська "Аталанта" та німецький "Баєр Леверкузен". Напередодні футбольний клуб з Леверкузена в півфіналі переміг "Рому".

Поліцейські затримали киянина з кілограмом канабісу (фото) Поліцейські затримали киянина з кілограмом канабісу (фото)

В Києві поліцейські зупинили чоловіка на одній із вулиць Подільського району з кілограмом канабісу. У 25-річного киянина поліцейські виявили п'ять пакетів із канабісом, вагою близько одного кілограма.

Ф'юрі показав свою фізичну форму перед боєм з Усиком (фото) Ф'юрі показав свою фізичну форму перед боєм з Усиком (фото)
10.05.2024 14:00

Тайсон Ф'юрі готовий до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкому дивізіоні. Боксер показав в соцмережі свою фізичну форму за дев'ять днів до поєдинку проти Олександра Усика.

Визначено переможців другого півфіналу Євробачення-2024 (відео) Визначено переможців другого півфіналу Євробачення-2024 (відео)

Другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2024 пройшов у четвер, 9 травня. На сцену вийшли 16 учасників другого півфіналу, які змагалися за право потрапити до фіналу.

Чиновник "Укрнафти" попався на хабарі (фото) Чиновник "Укрнафти" попався на хабарі (фото)

В поліції завершили слідство щодо посадовця ПАТ "Укрнафта", який вимагав 160 тисяч гривень хабаря. Хабарника затримали після отримання ним другої частини хабаря у 80 тисяч гривень.

Франція розпочала запуск найпотужнішого у світі ядерного реактора Франція розпочала запуск найпотужнішого у світі ядерного реактора
09.05.2024 21:00

Агентство ядерної безпеки Франції дало офіційний дозвіл на запуск реактора нового покоління EPR у Фламанвілі 7 травня. Вже на наступний день державна компанія Electricité de France (EDF) розпочала завантаження в реактор ядерного палива.

Ошукані ухилянти опинилися біля Тиси з гумовим човном і помпою (відео) Ошукані ухилянти опинилися біля Тиси з гумовим човном і помпою (відео)

Сімох ошуканих чоловіків витягли з Тиси прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті. Прикордонний наряд відділу "Вилок" помітив групу чоловіків, які намагалися накачати гумовий човен.

В Україні будуть блокувати рахунки ухилянтів В Україні будуть блокувати рахунки ухилянтів
09.05.2024 19:30

В Україні може бути запущена процедура блокування рахунків ухилянтів та накладення стягнень на їх майно. Про це сказав народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук з приводу ухвалення закону про внесе�

В Києві судитимуть винуватця просідання стіни дитячого садочка (фото) В Києві судитимуть винуватця просідання стіни дитячого садочка (фото)

В Києві будуть судити інженера з технічного нагляду за спричинення понад 760 тисяч гривень збитків на ремонті укриттів в дитячих садках. Інженер підписав акти приймання виконаних робіт, не переконавшись у їхній якості.

Залужний звільнений з військової служби: Указ Зеленського Залужний звільнений з військової служби: Указ Зеленського
09.05.2024 13:48

Президент України Володимир Зеленський у середу, 8 травня, видав указ про звільнення ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з військової служби за станом здоровʼя з правом носіння військової форми одягу.

На Львівщині від вибуху гранати загинув молодий чоловік На Львівщині від вибуху гранати загинув молодий чоловік

В Бориславі Львівської області від вибуху гранати загинув молодий чоловік. Вибух прогримів 8 травня о 20:50 на вулиці Івасюка. Внаслідок вибуху загинув 24-річний місцевий житель.

Заблукалого пенсіонера знайшли за 50 кілометрів від дому на Житомирщині Заблукалого пенсіонера знайшли за 50 кілометрів від дому на Житомирщині

В Житомирській області поліцейські розшукали літнього чоловіка, який блукав дві доби. До поліції звернувся син зниклого пенсіонера. Він повідомив, що батько має проблеми з пам'яттю, вночі пішов з дому і досі не повернувся.