xcounter
Calendar Icon

Три «ні», чому жодні інвестори не прийдуть в Україну

25.04.2016 13:51

Штайнбрюк не належить до крила політичних романтиків - це прагматизм до мізку кісток.

Наприкінці минулого тижня до Києва з приватним візитом приїздив один з німецьких політичних важковаговиків, конкурент Ангели Меркель від соціал-демократів у боротьбі за посаду канцлери Німеччини на останніх виборах, екс-міністр фінансів найпотужнішої держави Європи Пеєр Штайнбрюк.

Пан Штайнбрюк відмовився брати участь у проекті "Агентство модернізації України", коли дізнався, що за цим стоїть Фірташ - репутація дорожча грошей олігарха. Водночас він наполегливо прагнув зустрітися з депутатами від МФО "Єврооптимісти".

Штайнбрюк не належить до крила політичних романтиків - це прагматизм до мізку кісток. Він прямо каже, що жодна країна НАТО не буде воювати за Україну, і закликає дати відповідь Путіну єдиним можливим шляхом - побудовою успішної України.

"Треба концентруватися не на російському питанні, а на внутрішніх економічних реформах. Важливі три складових - податкова реформа, верховенство права та боротьба з корупцією. Я говорив з приватними інвесторами та Крістін Лагард - без цього жодні інвестори не прийдуть в Україну".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини