xcounter
Calendar Icon

Конституція України: про неї знають, але часто не виконують

28.06.2016 09:38

Двадцять років тому Україна отримала свою Конституцію.

Двадцять років минуло. Але за ці двадцять років кожен хто дістався до вершини влади спробував переписати Конституцію під себе. Її стільки раз змінювали, повертали назад і порушували, що зараз це лише номінально головний закон України, а швидше за все це священна книга української державності.

Людство знає декалог - десять основних заповідей, які, згідно з Пятікніжію, були дани Моісею самим Б-гом, у присутності синів Ізраїлю, на горі Синай. Не вбивай. Не перелюбствуй. Не крадь. Не виголошуй помилкового свідоцтва. Не роби собі кумира... Але вони не завжди виконуються. З Конституцією України все так само. Про неї знають, але її часто не виконують.

Так от я хочу привітати всіх нас з Днем Конституції і побажати, щоб швидше настали часи, коли всі ми не лише будемо знати текст Конституції але й почнемо поважати її, шанувати її і дотримуватись головного Закону Держави!

Хай не зникне бажання у українців розбудовувати суверенну і незалежну, демократичну, соціально-правову державу Україну в якій Конституція є священним, недоторканним і завжди виконуваним законом.

З Днем Конституції!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини