Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Кадирову встановили діагноз, смертність від якого сягає 80% Кадирову встановили діагноз, смертність від якого сягає 80%
22.04.2024 17:41

Ще в 2019 році лікарі встановили голові Чечні Рамзану Кадирову діагноз «некроз підшлункової залози», через що він почав брати відпустки у зв'язку з «тимчасовою непрацездатністю» та пропускати важливі політичні заходи, пише «Нова газета Європа».

Трагедія на перегонах Fox Hill Super Cross у Шрі-Ланці: авто в'їхало у натовп людей (відео) Трагедія на перегонах Fox Hill Super Cross у Шрі-Ланці: авто в'їхало у натовп людей (відео)
22.04.2024 17:00

У Шрі-Ланці перегони Fox Hill Super Cross 2024, що проходили 21 квітня в Діяталаві, обернулися трагедією. Гоночний автомобіль в'їхав у натовп людей, загинуло семеро людей, в тому числі восьмирічна дитина, ще понад 20 осіб травмовані.

Дезертири та викрадачі зброї: з’явились нові подробиці про військослужбовців, які вбили поліцейського (відео) Дезертири та викрадачі зброї: з’явились нові подробиці про військослужбовців, які вбили поліцейського (відео)
22.04.2024 16:19

ДБР повідомило про підозру двом чоловікам, які причетні до розстрілу поліцейських на Вінниччині. Державне бюро розслідувань підозрює їх у дезертирстві зі зброєю.

У Москві проросійська опоозиція Молдови створила антиєвропейський блок "Побєда" У Москві проросійська опоозиція Молдови створила антиєвропейський блок "Побєда"
22.04.2024 14:00

Проросійські партії Молдови зібралися у неділю, 21 квітня, в Москві, щоб обʼєднатися в політичний блок "Побєда". Зустріч представників проросійської опозиції Молдови з метою створення нового антиєвропейського політичного блоку, який має на меті зірвати запланований проце�

На Трухановому острові у Києві відбувся благодійний забіг Spartan Race (відео, фото) На Трухановому острові у Києві відбувся благодійний забіг Spartan Race (відео, фото)
22.04.2024 13:52

На Трухановому острові у Києві в суботу, 20 квітня, відбувся великий благодійний забіг Spartan Kyiv, організований Олексієм Вовком та Spartan Race Ukraine за сприянням Департаменту молоді та спорту КМДА.

Посол Данії сказав, коли саме F-16 отримає Україна (відео) Посол Данії сказав, коли саме F-16 отримає Україна (відео)
22.04.2024 11:00

Данія надасть Україні винищувачі F-16 вже влітку цього року, як і обіцяла це прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен. Про це заявив посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен в інтерв'ю Ми Україна.

Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонів Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонів
22.04.2024 08:00

Моуріньо зізнався, кому бажає перемоги в Лізі чемпіонівКолишній головний тренер італійського клубу Рома Жозе Моуріньо бажає перемоги у Лізі чемпіонів цього сезону мадридському Реалу.

Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео) Вбивців поліцейського затримали в Одеській області. Названі мотиви і наміри нападників (відео)

Нападників на поліцейських затримали в Одеській області за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Затримані - двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області.

Конгрес США схвалив військову і фінансову допомогу Україні (відео) Конгрес США схвалив військову і фінансову допомогу Україні (відео)
21.04.2024 12:00

Палата представників Конгресу США 20 квітня більшістю голосів схвалила запропонований спікером Майком Джонсоном законопроєкт про витрати на військову та фінансову допомогу Україні.

РНБО застосувала обмеження щодо азартних ігор в мережі Інтернет РНБО застосувала обмеження щодо азартних ігор в мережі Інтернет

Введено в дію Указом Президента України рішення Ради національної безпеки і оборони щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет.

"Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту) "Відкрийте ящики": копа на Вінничині розстріляли військові із загадковим вантажем у багажнику (відео моменту)
20.04.2024 17:42

Сьогодні вночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто перебували двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських, повідомили у Національній поліції.

Чотири області РФ атакували безпілотники  (відео) Чотири області РФ атакували безпілотники (відео)
20.04.2024 12:00

Бєлгородську, Курську, Брянську і Калузьку області РФ в ніч проти 20 квітня атакували БПЛА. В Калузькій і Брянській областях БПЛА пошкодили енергетичну інфраструктуру.

Олександр Усик показав свої баскетбольні вміння (відео) Олександр Усик показав свої баскетбольні вміння (відео)
19.04.2024 23:00

Олександр Усик продовжує показувати свої різносторонні спортивні вміння. Спортсмен продемонстрував, що здатний не лише битися, а й закидати м'яч у кошик. Раніше український боксер показав футбольні вміння, забивши пенальті воротарю з УПЛ.

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де розглядається справа Трампа: відео моменту У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де розглядається справа Трампа: відео моменту
19.04.2024 22:44

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив судовий процес у справі Дональда Трампа: слухається справа про фальсифікацію ділової документації через виплати двом жінкам, одна з них — порноакторка Стормі Деніелс.

Експрезидента Міжнародного союзу біатлоністів Бессеберга засудили до ув’язнення за корупцію Експрезидента Міжнародного союзу біатлоністів Бессеберга засудили до ув’язнення за корупцію
19.04.2024 17:00

У Норвегії колишнього президента Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерса Бессеберга суд визнав винним у корупції, пов'язаними зі сприянням РФ і засудив його до трьох років та одного місяця ув’язнення.