Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

БК Дніпро став чемпіоном баскетбольної Суперліги (відео) БК Дніпро став чемпіоном баскетбольної Суперліги (відео)
25.04.2024 11:00

БК Дніпро на виїзді обіграв БК Рівне у другому матчі фінальної серії Суперліги-2023/24. Підопічні Володимира Коваля здобули титул чемпіонів України. "Якщо перша чверть пройшла в рівній боротьбі, то в наступних ігрових відрізках дніпряни потроху йшли у відрив, довівши матч д

Польща готова допомогти повернути військовозобов'язаних українців Польща готова допомогти повернути військовозобов'язаних українців
25.04.2024 08:00

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Польща готова при потребі допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Міністр нагадав, що Польща і раніше пропонувала допомогу Україні у повернені військовозобов'язаних українців на батьківщину.

Грав у шахи понад 60 годин: нігерієць встановив новий світовий рекорд Грав у шахи понад 60 годин: нігерієць встановив новий світовий рекорд
24.04.2024 22:30

Нігерійський чемпіон з шахів Тунде Онакойя впродовж 60 годин грав у шахи в Нью-Йорку, щоб побити рекорд книги Гіннесса з найтривалішого шахового марафону. Про це повідомляє The Washington Post.

У Сенаті США назвали винних у затягуванні допомоги Україні У Сенаті США назвали винних у затягуванні допомоги Україні
24.04.2024 17:00

Лідер республіканців у Сенаті США Мітч Макконнелл на пресконференції у вівторок, 23 квітня, назвав винних у багатомісячній затримці допомоги Україні. За словами Макконелла, винні у затримці колишній журналіст Fox News Такер Карлсон та колишній президент США Дональд Трамп.

Закопували живцем: росіяни поширюють нові фейки про українські ТЦК (фото) Закопували живцем: росіяни поширюють нові фейки про українські ТЦК (фото)
24.04.2024 14:00

Російські Телеграм-канали поширюють відеозапис, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК закопує живцем ухилянта. Про це повідомив Центр протидії дезінформації.

Міністр та топпосадовці Держгеокадастру підозрюються у захопленні земель Міністр та топпосадовці Держгеокадастру підозрюються у захопленні земель

НАБУ і САП викрили схему заволодіння державними землями у Сумській області загальною площею близько 2,5 тисяч га та запобігли спробі заволодіння ще близько 3,3 тисяч га.

Київ-Баскет здолав Черкаських Мавп та здобув бронзу в Суперлізі (відео) Київ-Баскет здолав Черкаських Мавп та здобув бронзу в Суперлізі (відео)
24.04.2024 08:00

Другий матч за 3 місце Суперліги, в якому "Черкаські Мавпи" приймали "Київ-Баскет" відбувся 23 квітня. Кияни впевнено та результативно розпочали гру, повторивши рекорд сезону за очками – 61 бал.

Перемогу над Барсою гравці Реала відсвяткували танцями на пікніку (відео, фото) Перемогу над Барсою гравці Реала відсвяткували танцями на пікніку (відео, фото)
23.04.2024 20:00

Гравці Реала Арда Гюлер, Федеріко Вальверде і Браїм Діас чудово провели вихідний після важливої перемоги у чемпіонаті Іспанії над Барселоною. Арда Гюлер, Федеріко Вальверде і Браїм Діас вирішили провести вихідний влаштувавши пікнік.

"Відсиджуватись не вийде": МЗС припинив послуги чоловікам призовного віку, вже не видають паспорти (відео) "Відсиджуватись не вийде": МЗС припинив послуги чоловікам призовного віку, вже не видають паспорти (відео)
23.04.2024 18:59

Новий законопроєкт про мобілізацію, підписаний Володимиром Зеленським, вплине не тільки на жителів України. Важливі зміни торкнуться українців за кордоном - чоловіки перестануть отримувати майже всі послуги від консульств.

"Кращі в пеклі": в РФ створили комп'ютерну гру про війну в Україні (відео, фото) "Кращі в пеклі": в РФ створили комп'ютерну гру про війну в Україні (відео, фото)
23.04.2024 17:00

Комп'ютерну гру "Кращі в пеклі" про війну в Україні створили в РФ. Гравці можуть грати за найманця ПВК "Вагнер", виконувати завдання Пригожина, штурмувати Попасну і вбивати "українських нацистів".

Більша частина допомоги США для України вже на складах Польщі та Німеччини, - CNN Більша частина допомоги США для України вже на складах Польщі та Німеччини, - CNN
23.04.2024 16:27

У Пентагоні та Сенаті переконують, що після остаточного схвалення допомоги США для України перший пакет "буде в дорозі вже до кінця тижня". Утім, більшість озброєння вже в Європі.

Українець втік до Білорусі на матраці Дніпром і був там оштрафований, матрац конфіскували Українець втік до Білорусі на матраці Дніпром і був там оштрафований, матрац конфіскували
23.04.2024 15:30

У Білорусі судили і оштрафували українця, який незаконно приплив Дніпром до країни на надувному матраці у березні цього року. Справу українця розглядав суд Центрального району міста Гомеля.

Мессі та Суарес на "рожевій" вечірці сфоткались з дружинами біля ведмедика-гіганта (фото, відео) Мессі та Суарес на "рожевій" вечірці сфоткались з дружинами біля ведмедика-гіганта (фото, відео)
23.04.2024 13:54

Ліонель Мессі та Луїс Суарес добре відпочили на "рожевій" вечірці після перемоги у матчі чемпіонату США. В останньому турі MLS Інтер Маямі переграв Нешвілл 3:1. Аргентинець у грі відзначився дублем і гольовою передачею.

Жінки-підприємниці можуть отримати грант в 1 мільйон доларів у програмі Мінекономіки Жінки-підприємниці можуть отримати грант в 1 мільйон доларів у програмі Мінекономіки

Грантову програму для жінок-підприємниць із бюджетом в 1 мільйон доларів США у середу, 24 квітня, представить Мінекономіки разом із партнерами. Зазначається, що ініціатива "СТВОРЮЙ!" із бюджетом у $1 000 000 підтримає бізнеси українок із виробництва та переробки.

Спортивну риболовлю для поранених бійців проводять на Рівненщині (відео) Спортивну риболовлю для поранених бійців проводять на Рівненщині (відео)
22.04.2024 23:00

Спортивну риболовля для військових проводять у Рівненській області як фактор відновлення після травм. Про це йдеться в сюжеті Рівне 1. "Соціальний проєкт "Коло побратимів" започаткували минулого року.