xcounter
Calendar Icon

Samsung презентував Galaxy Round, перший у світі смартфон з увігнутим екраном

07.11.2013 23:08

Сьогодні південно-корейська компанія Samsung представила публіці новенький Galaxy Round – перший смартфон  із ввігнутим дисплеєм.

Виробник пояснює, що увігнутий дисплей більш зручний у використанні – Galaxy Round краще «лежить у руці», ніж «пласкі» смартфони з великими екранами.

У нового смартфону є функція Roll Effect, завдяки якій користувач може подивитись таку інформацію, як пропущені дзвінки та час, на бічній частині дисплею  в той час, як основний екран виключений. У Galaxy Round  зручніше «перегортати» малюнок або трек на наступний. Такі рішення дозволяють суттєво зекономити заряд батареї.

Нова модель із 5,7-дюймовим увігнутим дисплеєм важить 154 г - трохи менше, ніж Galaxy Note 3. Смартфон використовує чотириядерний процесор із частотою 2,3-ГГц та 3-Гб оперативної пам’яті, а також 13-мегапіксельну основну камеру.

Завдяки інноваціям у новому пристрої Samsung випереджає конкурентів і стає на крок ближче до виробництва гнучких телефонів та екранів, що не розбиваються. Всього лиш за кілька днів до презентації компанія LG заявила, що розпочне виробництво ввігнутих екранів наступного року.

За словами експерта Нам Де Джонг (Nam Dae-jong), Galaxy Round – це символічна модель, хоч вона й означає значний крок у розвитку технологій.  У компанії ще недостатньо потужностей, щоб запустити широкомасштабне виробництво ввігнутих екранів.

Galaxy Round завтра надійде у продаж на території Південної Кореї. Про вхід продукту на інші ринки компанія поки що не повідомляла.

Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Round

Google+

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини