xcounter
Calendar Icon

"Вконтакте" вже майже не пірати

18.10.2013 16:08

''Вконтакте'' знайшли спосіб легалізувати відеоконтент
"Вконтакте" знайшли спосіб легалізувати відеоконтент

«Вконтакте» веде переговори із кількома онлайн-кінотеатрами, які вже підписали договори із правовласниками відеоконтенту.

Для російської компанії це – швидкий і надійний спосіб позбавитись піратського відео. Соціальна мережа зможе замінити його легальним, ліцензії на показ яких є в Інтернет-кінотеатрів. Для цього потрібно буде видалити всі нелегальні копії фільмів та кліпів, і замінити їх на ліцензовані.

Представники компанії обіцяють, що перегляд відео у соцмережі й надалі буде безплатним для користувачів. Проте, ролики будуть супроводжуватись рекламою: швидше за все, покази пре-ролів будуть на початку і всередині відео, а також, коли користувач ставить відео на паузу.

З часом «Вконтакте» може ввести менш нав’язливі і більш таргетовані формати реклами. Певний процент із доходів від рекламних показів компанія перераховуватиме кінотеатрам- партнерам, але його розмір – комерційна таємниця.

Серед потенційних партнерів найкрупнішої соціальної мережі Росії – відеохостинг RuTubе, який належить до холдингу «Газпром-медиа» і є власником прав на контент телеканалу «ТНТ» (в тому числі Comedy Club). Проте, офіційної інформації про співпрацю поки що немає.  Раніше на сторінці діджитал-агентсва Gazprom-Media Digital з’явилось повідомлення, що компанія співпрацюватиме із «Вконтакте», транслюючи оголошення рекламодавців у відеоконтенті соцмережі.

У «Вконтакте» зареєстровано більше 220 млн користувачів, близько 52 млн з них заходять на сайт «Вконтакте» щодня.  

Google+

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини