xcounter
Calendar Icon

У 2014 Samsung зробить смартфон, що згинається

07.11.2013 16:11

Через рік ми побачимо гнучний смартфон
Концепт дизайнерської студії Poorter Design. "Гнучкий iPhone"

У рамках події Samsung Analyst Day у Сеулі компанія поділилась із інвесторами та публікою своїми планами на майбутнє. У найближчих роках Samsung збирається випустити гнучкий смартфон, перейти на 64-бітні процесори і вище розширення екрану.

У кінці 2014 або на початку 2015 Samsung планує створити гаджет, який зможе згинатись. До 2017 у світ має вийти смартфон, здатний максимально згортатись і складатись завдяки гнучкості дисплею. На графіку компанія продемонструвала плани так: 2013 - “Вигнутий” (Galaxy Round, який презентували в жовтні), 2014 - “Зігнутий”, 2017 - “Скручений”.

Смартфони Samsung 2015 року будуть оснащені дисплеєм із підтримкою найновішої технологієї — Ultra HD, тобто розширення 3840х2160, що в чотири рази більше за Full HD. Роздільна здатність екранів у такому випадку досягне 560ррі. Відповідно, розмір дисплею з таким розширенням повинен бути як мінімум 5 дюймів.  Samsung вважає, що якість зображення неймовірною покращиться.

Перший 64-бітний процесор був представлений на ринку в iPhone 5S. Перехід до нового типу архітектури здійснюватиметься у 2 етапи, причому на другому Samsung буде виготовляти свої власні процесори.

У відповідь на критику цього нововведення один із топ-менеджерів Стівен Ву (Stephen Woo) сказав, що “раніше люди питались, для чого їм 64-біт, а зараз вони питаються, коли такий процесор буде у їхньому пристрої.”

Серед своїх основних проблем компанія виділила недосконалість софту, але запевнила, що зараз половина відділу R&D працює над його покращенням.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини