xcounter
Calendar Icon

Несподіваний поворот: ФСБ вже засилає агентів, а не вербує місцевих українців

18.01.2024 10:00 (Оновлено 11.04.2024 в 18:58)

Блискуча операція контррозвідки СБУ у Києві

Затримано засланого диверсанта, який раніше служив диверсантом у ПВК "Вагнер". Оскільки наше ППО та РЕБ добре прикриває об'єкти енергетики та інфраструктури, супротивник вирішив встановити маячки у потрібні точки. За ними і наводити. Ось тільки агента з маячками бійці Служби затримали одразу під час спроби встановлення.

Характерний момент – ФСБ вже надсилає агентів, а не ставить завдання місцевим. А на початку широкомасштабного вторгнення тут були цілі мережі російської агентури.

Але генерал Малюк поставив пріоритетне завдання контррозвідці – агентуру вичистити. Навідників брали щотижня і таки пристойно підчистили, якщо окупант змушений надсилати своїх. Показник.

Наразі Служба розслідує понад 100 справ щодо підготовки терактів та понад 50 за диверсіями. 82 зрадники вже сидять із дуже значними термінами. Ще 233 чекають на суд. І за кожною такою справою – попереджений теракт.

ФСБ безсила на території України. Усі їхні операції провалено. Натомість наші "невидимки" на їхній території періодично працюють просто блискуче. Хто не вірить, може запитати у Ківи, Татарського чи капітана-підводника, який пускав ракету по Вінниці. СБУ виписала їм квитки на концерт Кобзона. І там ще є вільні місця.

Джерело: телеграм-канал Sazonov / Official

Читайте також: Гринкевича могли "закрити" ще у серпні 2022 року, але йому допоміг безкарний суддя Вовк
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини