Вітати чи проклинати? Радник Кличка отримав відзнаку за допомогу ЗСУ, а потім ухвалу на обшуки від ДБР (фото)

07.12.2022 в 15:37 | Юрій Зозуля, «Facenews»

Майже одночасно отримав дві звістки: відзнаку «За сприяння ЗСУ» від міністра оборони та ухвалу на обшуки спортивного парку Xpark від ДБР.

Я думаю, це особливий знаковий показник, чого народ так вірить і обожнює ЗСУ і віддає з волонтерами останні кошти на армію. І зовсім не вірить та зневажає ДБР, СБУ, ГПУ та ще півсотні зашкварених держорганів.

Раніше також стало відомо, що У Києві хочуть знести X-Park, який посів 7 місце з 10 кращих вейкпарків світу: війну проти інвесторів відкрили в КМДА

Українці і підприємці бачать, як ЗСУ захищають і рятують свій народ і країну своїми життями та геройством, виправляють зраду та помилки політиків і депутатів. Хоча всі 30 років об них держава ноги витирала, розвалювала, скорочувала, розпродавала зброю. Пілоти не літали. Солдати та офіцери ЗСУ стали фактично приниженим непотрібом. Сам звільнявся з ЗСУ в 1994 році майже жебраком. Але як тільки почалась повномасштабна війна, вони перші стали на захіст народу та країни. Хоча всі обіцяли Київ за 3 дні та повне знищеня.

А що про прокурорів, СБУ, ДБР в цей час ми бачимо ?? СБУ зрадили державу віддали південь. Кажуть більше половини в СБУ агенти ру$ні. Перший заступник Наумов теж агент за день до війни з мільйонами втік з України. Прокурорів з набитими багажниками грошима ловили на кордоні. ДБР з Трубою прославився виключно заказухами проти опонентів офісу президента, а перед війною зняли магнетрони і осліпили ППО, а з початком війни знищили секретні резонансні справи, та на генерала Кривоноса, який організував захист Жулян від висадки десанта ру$ні, (Посилання в коментах) досі ніхто не покараний. Не сидять корупціонери. зрадники, ОПЗЖ.

Всім відомо звідки машини, квартири, та мільйони готівкою у правоохоронців - кошмарили бізнес і примушували до хабарів за неперешкоджання підприємницької діяльності. За всю свою післяофіцерську - 29-річну діяльність як підприємця ні по одній нашій заяві вони не знайшли ні одного крадія чи затримали корупціонера . Проте наїзжали та «обілечував» наші підприємства кожен другий «правоохоронець», окремі намагались за допомогою судів відрейдити та віджати бізнес .

Усі підприємці знають скільки коштують посади прокурорів, податківців, СБУ. Від 150 тис $ начальника району до 3 млн начальника області. Я щось не пригадую, щоб за посаду командира взводу чи батальону в ЗСУ треба було платить кошти. Тому що ЗСУ - це дійсно державна структура працююча на народ та країну.

А правоохоронні структури - це був завжди доходний бізнес, безкарно кошмарили підприємців, вимагали хабарі і, схоже, ні війна ні революції цю пухлину з тіла держави не знищить. Їм не до викривання російської агентури чи хабарників держслужбовців та депутатів. Вони знову почали кошмарити бізнес.

Паразитуючи на наші з вами податки, вони ніколи не захищали державу та народ, не шукали зрадників, а працювали тільки на свою кишеню, виконували політичні замовлення, грабували підприємців та народ.

Це вони з політиками створили умови для війни. Через них країна і виявилась беззахисною і ми втрачаємо території та десятками тисяч гинуть українці і руйнуються міста. І як завжди тільки народ з ЗСУ б’ється з ворогом та захищає рідну землю.

Слава України та ЗСУ.

Хто зі спільноти хоче залишити свою думку та побажання до ДБР. Залишаю посилання на фейсбук ДБР:

https://www.facebook.com/934002953422012/posts/2329460093876284/?

Автор: Юрій Зозуля, президент Української федерації вейкбордингу, засновник X-Park, радник міського голови Віталія Кличка з питань інформаційно-цифрових технологій і масових заходів.

Як раніше писав FaceNews.ua, ​У київському Xpark центр «4.5.0.» реабілітує військових: як туди потрапити і яка допомога потрібна (фото, відео)
Читайте FaceNews в Google Новости

Популярные видео на YouTUBE

БМП Bradley "розмазала" ворожу техніку (відео)
Яскравий спалах освітив нічне небо в Україні (відео)
У Києві на Хрещатику сталася масова бійка (відео)
Бійці "Помсти" знищили кросові мотоцикли окупантів (відео)
Окупант палкою "стріляв" по українському дрону (відео)
"Айдар" взяв у полон групу окупантів біля Часового Яру (відео)
У Рубіжному зробили туалет із російських ящиків для снарядів (відео)
Кадиров після повідомлень про хворобу терміново показав відео свого тренування (відео)
Все видео

Лента новостей

Поліція розслідує завищені зарплати та премії чиновників Ірпінської міської ради
🕑 1 годину 48 хвилин тому
В окупованому Криму поїзд розчавив "шістку" ВАЗ (фото)
🕑 4 години 48 хвилин тому
РФ має "трирівневий" план дестабілізації України - генерал Скібіцький
🕑 7 годин 48 хвилин тому
ЗСУ не мають тилових смуг оборони перед наступом Росії, — The Associated Press
🕑 20 годин 30 хвилин тому
Комунальники в Києві підозрюються в розкраданні 10 млн на ремонті доріг (відео, фото)
🕑 21 годину 18 хвилин тому
Кулеба заявив США: "Шукайте проблему зі свого боку, а не з боку України"
🕑 23 години 10 хвилин тому
Мільйон гривень віддала одеситка шахраю псевдоволонтеру (фото)
🕑 вчора
Зарубав і хотів спалити тіло матері чоловік на Житомирщині (відео)
🕑 вчора
"Я занадто довго в цьому виді спорту": Ломаченко може завершити боксерську кар'єру (відео)
🕑 вчора
Чиновник Деснянської РДА Києва "погорів" на хабарі (фото)
🕑 вчора
Позбавляємося каламутності води в басейні з коагулянтами AquaDoctor
🕑 вчора
"Батя, я стараюсь": маріупольський опір отруїв алкоголем на смерть окупантів (фото)
🕑 вчора
Пропаганда РФ придумала фейк, нібито "10-річні діти ножами вбивали" окупантів у Маріуполі (відео)
🕑 вчора
Відомі роботи-пси Boston Dynamics отримали кумедний костюм (відео)
🕑 вчора
В Урпошті нецензурно відповіли на критику за продаж старих авто (фото)
🕑 позавчора
Все новости