Американец поджарил пиво для Техасской Ярмарки
На Техасской Ярмарке Марк Зэбл презентовал всем известный напиток в не всем известной форме
![]() |
| жареное пиво |
На ежегодной ярмарке «Texas State Fair» в Техасе Марк Зэмбл представил новое блюдо – пиво, жаренное во фритюре. Хоть это не первая жидкость, приготовленная во фритюрнице (до этого были жареные латтэ и маргариты), жареное пиво далось своему изобретателю не так уж и просто - каким-то образом необходимо было сохранить алкоголь в дозах, удерживающих возрастное вето на напиток. Методику он придумал следующую - в тесто, объемом с равиоли, он заливал Гиннесс (подойдет любое пиво) и бросал его в масло температурой 190-200 градусов не более чем на 20 секунд, дабы сохранить градус напитка. Создатель блюда уже запатентовал своё изобретение.
![]() |




Як Зеленський здобував і втрачав друзів: ключові фігури з оточення президента у версії «Телебачення Торонто»
Time назвав «архітекторів штучного інтелекту» Людьми року 2025
Чому Земля перетворилася на «сніжну кулю» майже на 100 мільйонів років
Відстрочка за догляд: кого можуть позбавити через нові зміни до мобілізаційних правил
Блекаут до 14 годин на добу: як побудувати резервне живлення вдома на основі інвертора та акумуляторів
CEO NVIDIA б’є на сполох: США ризикують програти Китаю гонку штучного інтелекту
«Благодійний збір» від імені лікаря, який про це не знає: кіберполіція попереджає про нові схеми шахраїв
Технологічний концтабір на смартфоні: як у Росії запустили національний месенджер Max і для чого він насправді потрібен







