xcounter
Calendar Icon

Українські дизайнери в Йорданії

26.08.2016 10:27

​Вже стало традицією Ukrainian Fashion Week проводити виїздні сесії в інші країни і знайомити міжнародну спільноту з українськими дизайнерами.

Спочатку серпня в межах міжнародного fashion-проекту відбулися покази в одному з наймальовничіших куточків світу – в Йорданії. В готелі Marriott Amman це яскраве шоу змогли побачити представники дипломатичного корпусу, почесні гості, представники fashion-індустрії з країн Близького Сходу, баєри та журналісти провідних видань Йорданії та України. В рамках проекту Ukrainian Fashion Show in Jordan показали свої колекції Olena Dats’, Ivan Fotesko, Marta Holod, Larisa Lobanova.

Колеккція Larisa Lobanova

Фото: Олександр Пілюгін

Колекція Ivan Fotesko

«Ми шукаємо нові можливості для втілення наших ідей, альтернативу в крої, поєднанні тканин і фактур. Ми хочемо подарувати своїм клієнтам зручність і стиль. Ми хочемо подарувати емоції» - говорить дизайнер бренду Іван Фотеско. Саме для показу в Йорданії Іван обрав чорний колір для колекції, як більш зручний та традиційний колір одягу для жінок.

Фото: Олександр Пілюгін

Колекція Marta Holod

Символом і головною прикрасою колекції капелюшків від Марти Холод став метелик. На Сході вважають, що побачити у себе вдома метелика – на щастя.

Під час показу колекції Hats by Marta Holod відбулася презентація суконь MustHave та годинників із колекції Vyshyvanka українського бренду KLEYNOD.

Фото: Олександр Пілюгін

Колекція Olena Dats’

Для дизайнера Олени Даць fashion-ринок країн Близького Сходу вже знайомий. Бренд представлений у Об’єднаних Арабських Еміратах, Кувейті, Саудівській Аравії. Адже тільки на вулиці жінки Близького Сходу одягаються в усе чорне, дома і на сімейних святах їх сукні сяють різнобарв’ям.

Фото: Олександр Пілюгін

Невід'ємною традицією міжнародних проектів Ukrainian Fashion Week є запрошення до участі у fashion-шоу дизайнерів, що представляють моду приймаючої країни. В Ukrainian Fashion Show in Jordan взяла участь дизайнерка з Йорданії Айат ЗОЕБІ (Ayat Al Zoubi).

Колекція Ayat Al Zoubi (Йорданія)

Фото: Олександр Пілюгін

Міжнародний проект Ukrainian Fashion Show in Jordan відбувся за підтримки Міністерства туризму Йорданії (The Ministry of Tourism and Antiquities of the Hashemite Kingdom of Jordan).

ВОЛОДИМИР НЕЧИПОРУК, ІБРАГІМ МАХАДІН, Посол України в Йорданії СЕРГІЙ ПАСЬКО З ДРУЖИНОЮ

ДИЗАЙНЕР AYAT AL ZOUBI

ІМАН ХОРАНІ та ІРИНА ДАНИЛЕВСЬКА

ЛЮДМИЛА БЕРЕЗНИЦЬКА

ВЕРОНІКА АСТРОВСЬКА, БОРИС АБРАМОВ

УКРАЇНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ З ПОСЛОМ УКРАЇНИ В ЙОРДАНІЇ

Дизайнер МАРТА ХОЛОД

Дизайнер ОЛЕНА ДАЦЬ з донькою

Блискучим завершенням вечора став яскравий dj-сет від Olimpia Whitemustache.

OLIMPIA WHITEMUSTACHE

Фото: ОЛЕКСАНДР ПІЛЮГІН

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини