xcounter
Calendar Icon

Чому у Гройсмана приховують співбесіди з кандидатами в аудитори НАБУ

24.05.2017 13:54

Сьогодні Гройсман з міністрами співбесідуватиме кандидатів в аудитори НАБУ від Кабміну. Графік та перелік кандидатів не оприлюднено.

Уряд нічого не повідомляє навмисно, бо вони хочуть провести співбесіди за закритими дверима. Міжнародників знов повідомили за добу, але всі підтвердили свою участь, включно з експертами зі Штатів, де під час співбесід буде ніч. За нашою інформацією, співбесіди з кандидатами-іноземцями будуть десь після обіду.

Прикро, що у Гройсмана вирішили закрити від очей громадськості співбесіди з кандидатами в аудитори, бо тепер залишаться питання, чи всі кандидати були в рівних умовах? Упередженість у питаннях окремих міністрів можна було б побачити на власні очі, але цього не буде. Згадайте, як відбувалися співбесіди із кандидатами від ВР - нардепи палилися і палили своїх протеже. Але на відміну від Ради, де рішення ухвалювалося колективно, кандидата від Уряду обирає та подає на затвердження Кабміну саме прем'єр-міністр. Кому уряд довірить робити аудит НАБУ - одноосібна відповідальність Гройсмана. Скільки б міністрів не співбесідували майбутніх аудиторів, політична відповідальність за виважений і неупереджений вибір саме на прем'єр-міністрі. І публічність процесу могла б убезпечити його від політичного тиску "партнерів" у владі. Але, схоже, у Гройсмана обрали інший шлях.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини