xcounter
Calendar Icon

Панове! Триває збір на реанімобіль, який у зоні бойових дій рятуватиме важко транспортабельних

14.10.2022 12:14

У зоні бойових дій є люди, яких важко транспортувати. Триває збір коштів на реанімобіль, який рятуватиме життя військовим та цивільним.

Сьогодні в Україні відзначають Свято захисників та захисниць України, День Козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці. На захисті України стоять найкращі воїни світла, мужні титани і хоробрі герої, які ціною свого життя виборюють сьогодні нашу незалежність і українську ідентичність. Низький уклін вам до землі!

Нагадуємо, що триває збір для тих, хто чекає медичної допомоги у зоні бойових дій. Медики Інституту серця просять про допомогу: потрібні реанімобілі категорії "С". Цим (і не лише) волонтерським проектом займається громадська організація "Світова Федерація Пляжних видів спорту", яка в мирний час допомогала нашим спортсменам.

8 жовтня організацією було проведено волейбольний благодійний турнір, на якому зібрали перші 15 тисяч гривень на реанімобіль для Інституту серця.

"А ви задумувалися, що в зоні бойових дій є люди, яких важко транспортувати? Це не тільки військові, а й цивільні. Не тільки дорослі, а й діти. Що робити їм, коли навіть найближчі медичні заклади розбомблені? До таких поранених та хворих періодично виїздять унікальні люди - медики київського Інституту серця. Часто, за рахунок власного відпочинку між операціями вони готові допомогати тим, хто без цього може просто не вижити", - розповів тележурналіст Костянтин Стогній.

Він також опублікував офіційний лист директора Інституту серця Бориса Тодурова до ГО з проханням придбати реанімобіль. Голова Правління Костянтин Голубцов опублікував реквізити для благодійної допомоги і відзвітував про надходження коштів. Станом на учорашній день було зібрано майже 17 тисяч гривень.

"Наразі зібрали 6625 гривень (картка) та 10237 грн на рахунок. Загальна сума 16862 грн. Дякую тим, хто вже долучився, працюємо далі. Переможемо разом!", - повідомив Костянтин Голубцов.

Реквізити для збору на реанімобіль для Інститута серця (monobank)

Реквізити громадської організації "СФПВС"

  • ЄДРПО 43231271
  • Номер рахунку IBAN
  • UA843204780000026009924886961
  • Власник
  • ГО "СФПВС"
  • Призначення платежу
  • Благодійний внесок

Читайте також: Помста за звільнення: ексдиректорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова тисне на центр реабілітації військових
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини