xcounter
Calendar Icon

День тренера

День тренера
Професійне свято
Святкують 19 липня

Вітаємо спортивних та особистих тренерів, наставників дитячих та юнацьких спортивних шкіл, фітнес-інструкторів.

Ініціатором цього свята виступила Федерація спортивної та художньої гімнастики у 1999 році. Але потім ідея вітати тренерів поширилася на всі види спорту.

Указом Президента України від 24 червня 2021 року дату 19 липня офіційно визнано як День тренера. Цього дня наша країна вітає всіх представників цієї складної та відповідальної професії з їхнім професійним святом!

Справжній тренер – так багато у цьому слові!

Він допомагає досягати спортивних результатів, вчить ставити цілі та досягати їх, виховує силу волі, відповідальність, командний дух, пунктуальність, зібраність, стежить за вашим здоров'ям, режимом, харчуванням, сном, ця людина відчуває ваш настрій, вміє підбадьорити вчасно.

Ця людина завжди вас підтримає та зрозуміє, бо ВІРИТЬ У ВАС!

Кожна людина має дуже важливе багатство - здоров'я. У сучасних умовах гіподинамії нам просто необхідно займатися фізичними навантаженнями та зміцнювати м'язовий корсет, щоб підтримувати гарне самопочуття та настрій. Популярність різних видів спорту (як професійних, так і аматорських) останнім часом неймовірно зросла. Звичайно ж, якщо ви – професійний спортсмен, то тренер для вас, швидше за все, став уже давно рідною людиною.

Але якщо ви займаєтеся спортом заради здоров'я, слід враховувати, що фізичні навантаження можуть принести як користь, так і шкоду. Тому потрібно тренуватися під пильним наглядом тренерів.

Обираючи тренера для своєї дитини, пам'ятайте: ця людина стане для вашого чада авторитетом номер один, вона вирішуватиме, який режим тренувань вибрати, що ваша дитина буде їсти, скільки спати і ще багато важливих питань, які стосуються режиму та способу життя вашого сина чи доньки. Тому поставтеся до вибору тренера дуже серйозно.

Також слід пам'ятати, що професійні тренери формують репутацію нашої держави на міжнародній арені, створюють імідж нашої країни, завдяки здобуткам їхніх вихованців держава отримує прибуток у спортивній сфері.

Наприклад, деякі тренери прославилися на весь світ. Адже завдяки їм та їхнім вихованцям імідж України стрімко злетів угору: Валерій Лобановський, Олег Блохін, Андрій Шевченко (футбол), Ірина Дерюгіна (гімнастика), Світлана Медведєва (теніс), Ніна Кожух (плавання) тощо.

Ідеї для подарунків для вашого тренера:

  • Подарунковий сертифікат у магазині спортивного харчування
  • Універсальний тренерський інструмент – свисток
  • Іменна пляшка для води (вода дуже необхідна вашому тренеру)
  • Розумний годинник, навушники, гарнітура
  • Мультиварка (здорове харчування дуже важливе!)
  • Сертифікат у спа-салон (тренеру просто необхідно іноді розслаблятися)

Вітання на День тренера

Вітаємо із Днем тренера! З вами ми готові ставити нові рекорди! З вами ми розуміємо, що спортивні заняття - це не тільки користь для тіла, але і зміцнення духу! Дякую вам за корисну в нашому непростому житті науку! Дозвольте побажати вам виконання всіх бажань, натхнення на нові методики тренувань та гарного настрою!

Всі свята