xcounter
Calendar Icon

«Лінія» Медведчука

14.03.2016 09:30

​Принаймні з двох джерел знаю, що передача окупованих територій під управління Ахметову та Бойку - це ідея Медведчука, яку він хотів би втілити, але на яку ніхто з української влади йому не давав згоди.

Ідея виношувалася давно. Ще кілька тижнів тому мені трапилося на прес-конференції дискутувати з М.Погребінським - давнім колегою Медведчука. Так от тоді Погребінський бідкався, що Україна «нічого не робить» аби хоч якось повернути окуповані території. Його пафос зводився до того, що будь-які політичні методи (не обов’язково зміна Конституції) прийнятні аби повернути Донбас.

В цьому, власне, і полягає особлива лінія Медведчука – під виглядом політичного компромісу «запхнути» окуповані території у внутрішній політичний простір України. Хоча на словах ця лінія може комусь здатися м’якшою, ніж російська – бо не передбачає конституційних змін, зобов’язань, чи «виборів», - загалом, вона не суперечить російській стратегії щодо України - зберегти конфлікт, який би виснажував Україну й перекладав на неї всі витрати, а, заодно, зняти з себе санкції… В Києві це всі розуміють, і тому навряд чи влада сприйматиме «лінію Медведчука» всерйоз. Що не скажеш про окремих громадян та медіа, які впевненно поширюють чергову дезу.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини