xcounter
Calendar Icon

Укртелефільм вимушено «відтяли»

16.03.2016 15:53

​Зареєстрували законопроект про вилучення ДП "Укртелефільм" з переліку суб'єктів, що входять до складу Суспільного мовлення.

Зареєстрували законопроект про вилучення ДП "Укртелефільм" з переліку суб'єктів, що входять до складу Суспільного мовлення. Укртелефільм системно саботував створення Суспільного, і через його небажання співпрацювати з ліквідаційною комісією тричі, починаючи з літа, відсуваються терміни завершення першого етапу створення НСТУ. Відкриті кримінальні справи і втручання правоохоронних органів ситуацію не змінили.

Наш комітет сподівався припинити саботаж власними силами. Провели там виїздне засідання комітету, а потім за посередництва наших депутатів (мене і Григорія Шверка) вперше зібралася ліквідаційна комісія. До цього голову, призначену Держкомтелерадіо, навіть не пускали на поріг і не давали доступу до документів.

Однак, процес все одно просувається дуже повільно, тривають судові тяганини, що, очевидно, уповільнить процес створення суспільного мовника, якщо не вжити хірургічних заходів. Законодавча ініціатива про вилучення ДП "Укртелефільм" з переліку суб'єктів - вимушений захід, який покликаний розблокувати створення суспільного мовлення.

Отже, Укртелефільм вимушено "відтяли". Зміни до закону говорять про те, що Укртелефільм приєднається до Супільного, на ІІ етапі, коли вже буде створено ПАТ "Суспільне телебачення".

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини