xcounter
Calendar Icon

Доброго ранку, Хунта!

17.03.2016 09:10

Трохи вранішніх новин

1. Посли країн "Великої сімки" (G7) в Україні закликали Російську Федерацію негайно звільнити незаконно утримувану українську льотчицю Надію Савченко та інших заручників.

2. Президент США Барак Обама в ході телефонної розмови з президентом РФ закликав звільнити українську льотчицю Надію Савченко.

3. Нарешті! Кабмін затвердив двох обраних членів Нацагенції запобігання корупції Руслана Рябошапку та Руслана Радецького. Таким чином, як зазначила перший заступник міністра юстиції Наталя Севостьянова, виконана остання вимога для отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом.

4. Наступного тижня парламент може зібратися на позачергове засідання з приводу відставки Кабінету міністрів на чолі з прем'єром. Про це повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко. "Зараз йде розмова між різними фракціями коаліції, включаючи "Народний фронт", з тим, щоб в рамках старої європейської коаліції висунути наступного прем'єра з наступним урядом або бажано наступною програмою, або підкоригованим планом дій", - сказав він. Проте Луценко не повідомив, яким чином будуть відставляти чинного прем’єра, якщо він сам не захоче піти. Але ще більш стрьомним виглядає фраза «бажано наступною програмою, або підкоригованим планом дій». Тобто? Так ви ж заради «змін» та «прискорення реформ» замутили всю цю метушню з переобранням прем’єра, нє? Первинним має бути чітка програма дій. А тут вона вже просто «бажана». Тобто, на перший план виходить саме розправа над Незамінним?

5. «Сполучені Штати не визнають російський «референдум» 16 березня 2014 року, як і не визнають спробу анексії Криму, що порушує міжнародне законодавство», – йдеться в документі зовнішньополітичного відомства США - «Санкції, введені після анексії Криму, залишаться в силі, поки окупація триватиме. Ми знову закликаємо Росію покласти край окупації та повернути Крим Україні».

6. Помічник Генпрокурора Владислав Куценко (якого наші ЗМІ вперто називають прокурором, хоча він ним не є) знову вирішив наїхати на Сакварелідзе та заявив, що ГПУ перевірить, куди Давіт витратив кошти, які США виділило на реформування ГПУ. Але тут в ситуацію втрутився посол США, який пояснив, що ніхто не давав гроші в ГПУ, а виділяли їх на міжнародні партнерські організації. А Куценку та Шокіну посол прямо вказав: «ми хочемо бачити боротьбу керівництва ГПУ з корупцією замість відкритої і агресивної роботи проти реформ». Сакварелідзе проявив залізну витримку та навіть не поржав з Куценка, а просто перепостив текст посла.

7. 244 голосами Верховна Рада ратифікувала угоду WTO GPA. Для українського бізнесу відкрилися ринки держзакупівель 48 країн загальним розміром $1.7 трлн!

Раша тудей/Раша гудбай

1. Росія таки пішла з молотка. Непрацюючі санкції заходу довели до того, що Рашка почала продавати найбільш ліквідні активи. Індійські компанії домовилися про покупку до 49,9% в одному з найбільших проектів «Роснєфті» - «Ванкорнєфті». Сума угоди може скласти $ 6 млрд. Ванкорське родовище - найбільше з родовищ, відкритих і введених в експлуатацію в Росії за останні двадцять п'ять років. Воно розташоване на півночі Східного Сибіру в Туруханському районі Красноярського краю.

2. Вкладення Росії в державні облігації США за січень 2016 року зросли на $ 4,8 млрд до $ 96,9 млрд. Про це свідчать дані американського Мінфіну. Тобто, вже майже 100 ярдів баксів Кремль інвестував в економіку ненависних янкі. Уявіть, російські пенсіонери… хоча хрєн з ними, Кремлю на них плювати. Інший приклад. Уявіть – «Газпром» з протягнутою рукою бігає в пошуках західних запозичень, «Роснєфть» продає російські надра індусам, а Кремль вкладає мільярди в економіку країни, яку ненавидить.

3. Глава польського МЗС заявив, що крах президентського літака під Смоленськом мав такий самий ефект, як якби хтось хотів усунути керівництво Польщі. Раніше глава Міноборони країни назвав авіакатастрофу терактом.

4. Західна розвідка розповіла про невдалий бліцкриг Росії в Сирії. План Росії в Сирії був в тому, щоб провести швидку військову кампанію і за кілька місяців допомогти Асаду повернути контроль над Алеппо і послабити помірну сирійську опозицію до рівня, при якому Вашингтон відмовився б від її підтримки і приєднався б до Росії та її партнерам у боротьбі проти «Ісламської держави». Але не пролізло. Асадівці виявилися ссиклівішими, опозиція виявилася сильнішою, Іран не виправдав сподівань, а Туреччина поставила жирну крапку на сподіваннях рашистів.

5. Від співробітників московських бюджетних установ вимагають взяти участь в мітингу-концерті «Ми разом!» В рамках святкування річниці анексії Криму.

6. Марії Шараповій запропонували стати обличчям «В’ятського квасу». Кращого способу заявити на весь світ, що твоя кар’єра пішла під три чорти, а ти залишилась без титулів та бабла, придумати просто неможливо. Це майже дно. Майже. Гірше за це, тільки заспівати з Губарєвим гімн «новоросії». До-речі, спортсменка, заявили у «В’ятському квасі», «попросила пару днів» на роздуми. Давай, Маша, не йди проти своєї природи!

Доброго ранку, Хунта!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини